Tardor 2021

Ports de Beseit (27, 28 i 29-10-2021)

Proposta d’ en Marc Villoro 3 dies 2 nits als Ports.

https://elracodemilio.blogspot.com/2021/05/els-ports-volta-al-marturi-des-del-coll.html

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/refugi-caro-font-del-mascar-cova-cambra-cova-del-rastre-refugi-caro-2749915

https://www.tortosaturisme.cat/es/restaurante/restaurante-els-ports/


Fonts de Viladrau (20-11-2021)

BOSCOS DE VILADRAU, DE FONT EN FONT
20 de nivembre de 2021
Sortida a les 7h del matí de Rbla. Ribatallada cantonada Àngel Guimerà
Durada 5h
Distància 16,8 Km
Desnivell 400 m
Dificultat mitjana.

Ressenya gentilesa de  Julian amb el vist i plau del Marc.

DESCRIPCIÓ: Sortirem de Viladrau direcció SO per encaminar-nos cap a la Font de les Paitides, i d’aquí cap a les fonts del Ferro i Noi Gran, a tocar una de l’altra. A continuació comencem a guanyar alçada fins el Collet de Palomeres (1040m), seguirem fins el Coll de Bordoriol (1090m) on creuem la carretera GI-5201 que va de Viladrau a Sant Celoni. (Possibilitat de tornar a Viladrau). Continuem fins passar per les fonts dels Pastors, Atlàntida i Tremol. Pugem al Coll de Joan i anirem faldejant el Matagalls per una cota uns 400 per sota d’ell i passant per les fonts de Llops, Xiri, Avet Blau i Rupitosa fins al Corral del Pujol. Continuem perdent alçada fins la font del Cristall i, després de passar per uns impressionants castanyers centenaris, arribem a la Font i Ermita dels Molins, ja a prop de Viladrau on finalitzem la sortida.


Col·locació del pessebre i dinar de Nadal (11-12-2021)

Sortida matinal per les rodalies de S. Llorenç Savall

Camí de Vallcàrcara

Sortida de S. Cugat (Can Quitèria) en cotxes propis a les 9h del matí per anar a S. Llorenç Savall via Sabadell, aparcant en el pàrquing públic del centre on començarem a caminar a les 10h aproximadament.

ITINERARI:

Sortirem del centre del poble per pistes fins arribar al corriol de la Serra de les Oliveretes on, en un ressalt rocós, posarem el nen Jesús. Seguirem en direcció Nord fins a l’ermita romànica de Sant Feliuet de Vallcàrcara. Seguirem per pistes en la mateixa direcció fins a una cruïlla important (antic camí de Granera) que és el punt més alt de l’itinerari. Tornarem per una pista important, passant per una barraca de pedra seca i la masia de Ca n’Ermengol (exemple de sosteniment rural) fins al poble, on ens dirigirem al restaurant Cal Ramon per fer el dinar de germanor.

DIFICULTAT: Cap.

DISTÀNCIA:8 km

TEMPS aproximat: 3 hores

DESNIVELL 210 mdepujada

En cas de mal temps escurçarem l’itinerari.

OBSERVACIONS:

Per la sortida cal tenir la llicència federativa anual o temporal (cost 5 euros)

Pel restaurant cal mostrar el certificat Covid i dur mascareta.

Convè decidir el menú (veure abaix) dimecres si no ho heu fet ja.

COST: No socis 23 €, socis 10 € . Si fos el cas, caldrà afegir el cost de l’assegurança temporal i el suplement dels plats del menú que en tinguin.

INSCRIPCIONS: Si no ho heu fet ja, responent aquest correu o per whatsapp al 659345972.

Els no socis han de comunicar nom, dos cognoms, NIF, data de naixement, telèfon mòbil, codi de la llicència federativa o sol·licitud de tramitar la temporal i ingressar el cost de la sortida al compte de l’Ass. Excta. Altiplà ES31 3025 0014 00 1400012421 indicant el nom del participant en l’assumpte.

Moltes gràcies a tots