Qui som?

L’Associació Excursionista Altiplà va ser creada el 9 de gener de 2009 a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) institucionalitzant les sortides de muntanya que venien fent, des de feia anys, un grup de persones. Aquest any 2019 en celebrem el Xè aniversari.

Va nèixer amb l’objectiu de fomentar els valors de l’excursionisme català tradicional, la germanor, la disposició a ajudarse els uns als altres i les relacions interpersonals, actuant amb austeritat i eficàcia.

L’AE Altiplà és una associació sense vocació territorialista ni competitiva, petita, on totes i cadascuna de les persones sòcies col.aboren, en la mesura de les seves possibilitats, de forma voluntària. El nostre lema és “Entre tots ho farem tot”.

Trobaràs més informació sobre la nostra entitat en la pàgina web www.altipla.senderistes.cat

Si vols contactar amb nosaltres pots enviar-nos un e-mail a altipla@senderistes.cat, trucar-nos o enviar-nos un Whatsapp al telèfon 659345972 o venir-nos a veure a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès despatx 2 tel 935891382 els dimecres de 20h a 20:30h o en un altre moment prèvia cita.