Hivern 2015

SORTIDES REALITZADES al febrer

SANT JAUME DE FRONTANYÀ

DSC_0616Sortida de muntanya

Diumenge, 22 de febrer del 2015

Durada: Entre 5:30 i 6 h

Distància: 15 Km

Desnivell: +650 -650        

Dificultat: Mitja
Material: Material per a tot el dia, esmorzar i dinar. Imprescindible calçat còmode i amb bona adherència, roba adient per caminar per la muntanya segons meteorologia incloent una peça d’abric, aigua i aliments energètics.

Itinerari: Sant Jaume, Collet  de Sant Jaume, Collet Bataiola, Creu de Soler (esmorzar), Morro d’Ulà, Cingle de les Baumes, Les Muntanyetes, Sta. Euginia (dinar), Creu Melasa, St. Jaume.

Descripció:
L’objectiu de l’excursió és la magnífica vista que hi ha des del Morro , de tota la banda del coll de Merolla, que no vam veure en la sortida del Sobrepuny sobre la vall del Llobregat, a mes dels bonics paisatges de la zona.

Va fer un dia clar amb molt de vent. Havia nevat la nit anterior i el vent esquitxava la neu per tot arreu i donava la sensació de que estava nevant de nou.

DSC_0623DSC_0624 - copiaVam escurçar el recorregut degut a les dificultats ambientals, però malgrat tot, es pogué gaudir de les magnífiques vistes dels Pirineus, Pedraforca, Cadí, nevats, i tot el que podiem abarcar els nostres ulls a 360º a la rodona.

En arribar a Sant Jaume, ens va ser precís buscar aixopluc per poder prendre un plat calent en bona companyia.

Un cop relaxats i ben menjats, tornàrem a casa sense cap novetat.DSC_0625 - copia