1 Les vores del Ter i el Castell de Montesquiu

HPIM1492Dissabte 31 de maig de 2014

Sortida social de tot el dia en autocar.

Sortirem puntualment  a les 8h del matí de la rambla Ribatallada /Àngel Guimerà.

Dificultat: Cap.

Hi haurà dues opcions:

  1. Senderisme : Distància 12,5 Km. Desnivell inapreciable.

Descripció: Sortida de Vilaseca (Torelló) seguint el GR que remunta el curs del riu Ter. Veurem al llarg del recorregut els aprofitaments d’aquest riu en forma de rescloses, canals que feien moure els molins i les turbines de les fàbriques de les colònies tèxtils, entre l’exuberant i ombrívola vegetació de ribera. Seguint riu amunt i després d’uns grans meandres arribarem a Sant Quirze de Bessora i d’aquí per un tram d’ombrívola carretera secundària, arribarem al Castell de Montesquiu on ens reunirem amb l’altre grup.

  1. Passejada al Parc natural del Castell de Montesquiu : Distància 2,4 Km. Desnivell 70m.

Descripció: Pararem a esmorzar al poble de Sant Quirze de Besora. Després l’autocar ens portarà al Castell de Montesquiu, on podrem tenir una visió general de l’edifici i el seu jardí. Farem una excursió fàcil i agradable, d’una hora de duració aproximadament, per camins i corriols de pendents suaus, tret d’una pujada curta al final del recorregut.

Visita al Castell de Montesquiu: Els dos grups coincidirem per fer aquesta visita al final del matí. Després de la visita hi haurà la possibilitat de dinar al voltant del Castell, o bé dinar a un restaurant de la rodalia.

Material: Calçat còmode i amb bona adherència, roba adient per caminar per la muntanya, crema solar, ulleres de sol i gorra, aigua i alguns aliments. Per la sortida A aconsellem pantalons llargs.

Preus 17 € (socis) 20 € (no socis) 22 € (posteriors al 29 de maig), més assegurança (2€) pels que no en tinguin. Inclou l’entrada al castell.

Cal inscripció prèvia comunicant nom, dos cognoms i NIF al tel 659345972, o per correu electrònic a altipla@caminar.info, i que ens feu arribar l’import de la sortida en efectiu o ingressant-lo en el compte 3025 0014 00 1400012421. Places limitades.

 logo_interiordibaCOL·LABORA   XARXA DE PARCS NATURALS

 

Deixa un comentari