Aquest Nadal tornem a gaudir de les vacances… per Horta-Guinardó!!

Gràcies al programa Temps per tu del departament de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona 16 adults i joves poden gaudir de nou de tota la “vidilla” del districte d’Horta-Guinardó durant aquestes festes, que no és poca: malabaristes al carrer Sanlley, espectacles al centre cívic del Carmel, mercadet popular, una volta amb el tren turístic, un bur-pub de Samba…  Una de les tardes, però, es desplaçaran per no perdres l’espectacle de les nadales a les Fonts de Montjuic, que va tenir molt èxit el passat Nadal.

Així doncs, amb el suport de cinc monitors d’Oratge, podran gaudir d’un lleure de qualitat i ajustat a la seva edat i les seves preferences, fent pinya amb persones diferents del seu dia a dia.

Paral·lelament es donarà resposta al segon objectiu del programa, facilitar la conciliació laboral oferint un temps-espai a les famílies de persones amb diversitat funcional, fet que en períodes de vacances pot esdevenir necessari i enriquidor per tots.

A disfrutar-ho!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Joves!!, Projectes, Suport Famílies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.