Formació i pràctiques

A Oratge intentem, amb l’esforç de cada un de nosaltres i el suport d’ASPASIM, ampliar i millorar la nostra formació per tal d’oferir un millor servei a les persones amb les que intervenim.

A més a més, oferim per els persones que encara no pertanyen a  l’entitat:

PRÀCTIQUES: de monitor/a o director/a de lleure, d’educador/a social, d’integrador/a, de psicòleg/oga… posa’t en contacte amb nosaltres i mirarem quin projecte s’ajusta més a les teves necessitats!!!

PARTICIPACIÓ A LES NOSTRES SESSIONS TRIMESTRALS D’INTERCANVI DE CONEIXEMENTS: cada trimestre ens trobem i intercanviem coneixements entorn un tema relacionat amb la discapacitat (Sistemes Augmentatius de Comunicació, nutrició, suport positiu davant els problemes de conducta…)  Vols participar-hi??

2 respostes a Formació i pràctiques

  1. Rosa Palmarola Costa diu:

    Hola!

    Em dic Rosa i sóc de Seva (Osona). L’any passat vaig acabar el grau superior d’integració social i actualment estic estudiant el grau d’educació social per la UOC i el curs de monitor de lleure a la Fundació Pere Tarrés.

    Us escric perquè dilluns acabo la part teòrica del curs de monitor i estaria interessada en fer pràctiques amb vosaltres. La meva pregunta és, seria possible fer-les amb vosaltres i durant el mes de juliol 7 hores als matins?

    Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *