Què fem?

1. Gestió dels caps de setmana i vacançes de llars-residència d’ASPASIM

Actualment estem gestionant els caps de setmana i els períodes de vacances de tres llars tutelades de persones amb trastorn generalitzat del desenvolupament que depenen de l’entitat ASPASIM

2. Camp de treball “Trencant barreres”

En col·laboració amb ASPASIM i amb la Secretaria General de Joventut cada estiu portem a terme un camp de treball per joves centrat en la sensibilització envers la discapacitat.

3. Programa de suport a famílies “Temps per tots, temps per tot”

Oferim un servei d’acompanyament i canguratge per persones amb necessitats de suport diversos tant intermitent com extens o generalitzat amb monitors amb formació.

4. Esplai Al Vent, per infants amb NEE

Esplai especialitzat per intants de 3 a 12 anys amb necessitats educatives especials i necessitat d’un alt nivell de suport treballant conjuntament amb l’esplai ordinari Xangó.

5. Grup de joves a Gràcia

En el marc del programa Temps per tu, de l’Ajuntament de Barcelona afavorim l’autogestió de l’oci d’un grup de joves els dissabtes de forma quinzenal, realitzant activitats per la ciutat.

6.Casal d’estiu a l’EEE ASPASIM

Gestionem un equip de monitors especialitzats per portar a terme el casal per infants i joves de l’escola d’educació especial ASPASIM al llarg del mes de juliol.

7.Formació i pràctiques

Oferim la possibilitat de realitzar practiques de diferents formacions a l’entitat i realitzem workcafes formatius oberts.

8. Suport a la inclusió en el lleure

Oferim assessorament i monitors especialitzats en activitats de lleure ordinàries

9. Tardes de vacances per joves a Horta

En el marc del programa Temps per tu, de l’Ajuntament de Barcelona afavorim l’autogestió de l’oci d’un grup de joves durant les tardes de les vacances de Nadal o d’estiu , realitzant activitats per la ciutat.

10. Activitats de sensibilització

Realitzem sessions de jocs, contes… per afavorir la sensibilització tant d’infants com joves o adults

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *