Una de música… la cultura aprop!!

Activitats accessibles, activitats adaptades, activitats especials, activitats inclusives… li donem mil voltes. I de ben segur que ja esta bé donar-li, de voltes, per no equivocar-nos de camí o, si més no, aprendre dels errors. Però també està bé arromengar-se i, simplement fer, participar i sortir al carrer.

apropa cultura 2I això és el que ens facilita el programa Apropa cultura, que posa a l’abast de tothom la CULTURA, així en majúscules. No es tracta d’obres especials ni adaptades,  de catagoria “fàcil”, sinó de l’accés als grans teatres de Catalunya, als renombrats museus de la ciutat comtal, passant de Mozart a Chenoa i del contemporani al gòtic, per tothom. A preus molt assequibles i ficant les adaptacions que facin falta, amb un tracte de client de primera i amb un assessorament de categoria.

Amb aquest suport el grup de joves de Gràcia van poderauditori gaudir d’un gran concert de mil cultures al Palau de la Música, els més petits de la llar d’ASPASIM han escoltat i sentit obres músicals de Bach a l’Auditori de Barcelona, impactant en si mateix, un grup d’adolescents van moures al ritme de Bustamante i de Chenoa i els xiquets del casal van poder tocar instruments tan especials com l’arpa i el chelo al Museu de la Música.

Així doncs, moltes gràcies a tots els que fan possible aquesta oferta!!!

Todos nosotros sabemos algo. Todos nosotros ignoramos algo. Por eso, aprendemos siempre

Paulo Freire

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Joves!!, Llars d'ASPASIM. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.