GRUPS D’AJUDA MÚTUA PER A FAMÍLIES


Són grups formats per  persones amb un familiar amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament , que volen interrelacionar-se amb altres famílies  que visquin, o hagin viscut, situacions similars a les seves, perquè tenen la necessitat de compartir, intercanviar experiències, rebre informació i resoldre dubtes.

Aquest espai vol facilitar la possibilitat d’aprendre a reconèixer, experimentar i controlar les pròpies emocions amb la finalitat de trobar noves maneres de relacionar-se amb els familiars i amb un mateix.

Objectius

  • Suport mutu: espai d’intercanvi de experiències, inquietuds i coneixements, potenciant les relacions i el treball en xarxa entre els participants
  • Autoajuda i suport emocional: expressió i gestió d’emocions, apoderament
  • Informació i orientació: augmentar els coneixement i habilitats per fomentar l’autonomia i l’autodeterminació de les persones amb discapacitat
  • Acompanyament dels processos vitals de les integrants del grup.

Temporalitat i Quota

  • 6 Sessions mensuals de 2 hores (d’octubre 2016 a maig 2017)
  • Grup màxim de 12 persones
  • Lloc: espai a Sarrià
  • Quota 50 euros les 6 sessions.

Dinamitzadores

Arantxa Cana Moya: Psicòloga i Terapeuta Gestalt,  experiència en la dinamització de grups d’ajuda mútua,  experiència com a educadora amb persones amb discapacitat intel·lectual i coordinadora de l’Associació Oratge.

Clara Carbonell Ferrer :  Psicòloga especialitzada en psicoteràpia en el Trastorn Mental Greu. Experiència en la dinamització de grups d’ajuda mútua, experiència com a educadora amb persones amb discapacitat intel·lectual i coordinadora de l’Associació Oratge.

Inscripcions i contacte

Aquelles famílies interessades en formar part del grup contacteu amb nosaltres a través del nostre correu oratge.associacio@gmail.com o el nostre telèfon 645705189.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.