Suport a la llar

  • Oratge és l’entitat responsable de la gestió dels caps de setmana, els períodes de vacances i el suport de matí de de tres de les llars d’ASPASIM, una de nens i dues de joves.
  • En la línia d’aquest mateix centre la nostra intervenció es basa en la premisa que les llars són la casa de cada un dels 6 o 9 usuaris que l’habiten. Per aquest motiu procurem acompanyar-los per tal que puguin gaudir del dia a dia tant a casa com al barri d’una manera el més normalitzada possible. No es tracta, per tant, de seguir un calendari d’activitats preestablert com en un taller ocupacional, escola o casal sinó d’anar fent el que faria qualsevol altre nen o jove de qualsevol llar, tot i respectant sempre que sigui possible les seves preferències:
  • Anem a comprar, cada un decideix que vol esmorzar o com es vol vestir, mirem una pel·lícula, sortim de festa, anem a la platja, preparem el pastís d’aniversari d’un company, fem petar la xerrada fent un café, passem una tarda al xiqui-park…

  • Per tal que això sigui possible requerim d’una ratio d’educadors força alta que permeti donar una atenció adaptada a les necessitats de cada un dels nois i noies.
  • Concretament la nostra tasca es centra en: Caps de setmana , suports de matí i vacances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *