El Nadal a casa!!!

Com cada any el Nadal ha estat ple de moments entranyables a les llars de la Fundació ASPASIM, de tres de les quals Oratge en gestiona els vacances.

En efecte,durant aquestes dates tots els que hi col·laboren tenen més present que mai que cada una de les persones que atenen tenen dret a viure a un espai que puguin considerar casa seva, i no “el centre”. I com a qualsevol llar el Nadal és un moment de “fer família” i vacances, gaudint de tot el que ens ofereix la ciutat i rodalies.

Així doncs han compaginat turrons i neules, tions i regals de reis, dinars interminables, dotze campanades i el roscon amb les activitats que dia a dia les persones han decidit que volien fer quan tedinar nadalnien el sopar a punt i ja estava engegada la rentadora.

Han anat a ballar o al parc, a fer un cokctail o un cacaolat, a l’spa o als unflables… segons el cas,  que no és el mateix ser un nen o un jove. En grup o per parelles metros i autobusos els han portat cap al Circ di Soleil o el parc de Nadal, al cinema, al Parc de l’Oreneta o al Mini estadi a veure entrenar el Barça. Alguns han compartit temps amb la família i d’altres han participat al grup de joves d’Horta. També han aprofitat per visitar antics companys, educadors, amics… ni que hagi calgut fer camí cap a Riudepres, trepitjar Sitges o fins i tot agafar l’AVE fins Madrid.

En resum, uns dies fantàstics.

Però ara… cal tornar a la rutina, que hi farem!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Llars d'ASPASIM. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.