Joves i adults a la Violeta de Gràcia!!

Aquest curs hem tornat a engegar els dos grups de lleure autogestionat per joves i adults amb discapacitat de la ciutat de Barcelona, en el marc del programa “Temps per tu” del Departament d’igualtat, Esports i Qualitat de Vida” de l’Ajuntament de Barcelona. La idea és possiblitar que tant participants com familiars puguin gaudir d’un temps de lleure propi i diferenciat.

Així doncs els dissabtes a la tarda el grup es troba a l’espai “La Violeta” de Gràcia, on es senten molt a gust i que comta amb la violetasales i un bar molt acollidors. Des d’allà es desplacen per portar a terme els activitats prèviament pactades entre tots, partint sempre de la premisa que siguin activitats accessibles, de qualitat i pròpies de l’edat i preferences del grup. La disco, les golondrines, el karaoke, la bolera, fer un beure, anar a un museu, mirar una pel·li… son algunes de les sortides que han fet al llarg del curs passat i inicis d’aquest.

D’aquesta forma els joves i adults conten amb un grup d’iguals on ells decideixen i on sobretot, s’ho passen bé però alhora també coneixen altres persones fora del seu dia a dia laboral, de la seva família… I paral·lalment la resta de membres de la seva llar poden gestionar-se també aquest temps.

Inscripcions obertes!!

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Joves!!. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.