Turisme per Olot, un gustasso!!!

Aquesta passada Setmana Santa un grup de joves van poder gaudir d’un viatget per la Garrotxa, passant uns dies fantàstics!!!

En un entorn natural impressionant i en molt bona companyia van caminar per la Fageda, anar en bicicleta (adaptada a cada necessitat), visitar la Cooperativa i tastar un dels seus fantàstics iogurts, muntar a cavall, fer petar la xerrada… i els pictogrames!!!! i, sobretot, conèixer nova gent i desconnectar de la feina de cada dia.

Aprofitant la subvenció IMSERSO (rebuda a partir del DINCAT) van poder allotjar-se a un hotel amb un servei de qualitat i una cuina boníssima, contant amb transport adaptat i 4 acompanyants pertanyents a la plantilla d’Oratge i amb moltes ganes de fer pinya!!!

Esperem repetir l’any vinent …

per nous indrets!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Joves!!. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Turisme per Olot, un gustasso!!!

  1. Núria diu:

    Esteu tots guapíssims!!!!!!!! Quien lloc més bonic!!!!!!!

Els comentaris estan tancats.