Va de concert!!!

Tots tenim capacitat per saber quina música ens fa sentir, vibrar, ballar, riure o plorar, només ens cal el mitjà per transmetre aquesta preferença. Per això des d’Oratge intentem donar veu a les persones amb diversitat funcional amb les que treballem:

Aquest cap de setmana els concerts han estat a l’ordre del dia entre els joves de les llars, que han pogut escollir entre estils tan diferents com el pop de Bustamante i el ritme hiphopero de Falsa Alarma.

Un petit grup van anar fins a l’Auditori de Sant Cugat per donar-ho tot a la presentacbustamanteió del setè treball discogràfic de David Bustamante: “Mío”.  Així doncs van poder escoltar noves balades amb els seu to romàntic característic, alternades amb els seus temes més emblemàtics, que van tararejar a viva veu.

Però és ben sabut que en la varietat està el gust així que altres joves van preferir aprofitar el cap de setmana per rapejar els temes de l’últim treball falsa alarmadel grup de Sabadell: “Dramàtica”, recorrent també part dels seus tres discos anteriors a la sala Estraperlo de Badalona. En aquest concert a més, venien acompanyats de dos altres grups del Underground: Alta Gama i El Sandro i Jos el Holandés, aportant l’últim tota l’empenta de cançons com “Barcelona” i presentant els segons les seves noves lletres i ritmes de “Fe ciega” .

En resum, que…

a gaudir-ne!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Joves!!, Llars d'ASPASIM. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.