Propostes d’estiu!!!

Aprofitem aquest post per fer-vos cinc cèntims de les propostes que tenim per aquest proper estiu, si en voleu més informació podeu contactar amb nosaltres sense compromís:

1- Colònies “El misteri del llenguatge secret” per infants amb necessitats educatives especials. Amb el suport de monitors formats tant en lleure com en atenció a la discapacitat un grup de 20 infants podran gaudir d’unes colònies a la casa Mas Gircós http://goo.gl/ndBjp.  Inscripcions obertes!!!

2- Casal d’estiu de l’EEE ASPASIM per infants i joves  amb necessitats educatives especials de 4 a 18 anys del 25 de juny al 26 de juliol de 9 15h (amb possibilitat de participar-hi per setmanes). Amb el suport de monitors especialitzats farem jocs, tallers, ginkames, sortides, piscina… passant uns dies fantàstics!!!

3- Camp de treball per a joves “Trencant Barreres” en col·laboració amb la Secretaria General de Joventut 24 joves de 18 a 25 anys col·laboraran  en tasques de l’entitat que els hi permetin acostar-se al món de la discapacitat. Inscripcions al Departament de Joventut de cada comunitat autonoma.

4- Colònies  per infants de l’esplai Al Vent, especialitzat per infants amb necessitats educatives especials. Obertes places per l’esplai!!!

5- Suport a la inclusió en casals i colònies ordinàries: coordines un casal o unes colònies i necessites monitors especialitzats per participants amb diversitat funcional? O només una mica d’assessorament? Estem col·laborant amb diferents entitats, demana’ns informació!!

6- Activitats de lleure a l’agost: gràcies als voluntaris del camp de treball oferirem diverses activitats de lleure a l’agost gratuites o a un cost molt assequible: sortida al Tibidabo, jocs inclusius a la Ciutadella, matí al chiquipark… en farem difusió!!!

7- Temps d’estiu: tardes de juliol per a joves: des d’Oratge gestionarem aquest programa de l’Ajuntament de Barcelona on 15 adults podran gaudir de lleure de qualitat i autogestionat del 1 al1 2 de juliol. Inscripcions obertes!!!

T’ho perdràs?

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Camp de treball, esplai, Esplai al vent, Joves!!, Suport Famílies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.