El lleure… un gran moment, una gran eina!!

En aquesta entrada us volem fer cinc cèntims d’uns petits grans moments dels que estem gaudint a Oratge aques curs i on el lleure, el joc i la convivència ens fan de pont per afavorir la sensibilització envers la diferència.

Aquest passat dissabte dos grups de joves van compartir tarda, guitarres, somriures i anècdotes als espais de Vallvidrera de l’associació ASPASIM. Els nois i noies d’Oratge, cada un amb el seus sitema de comunicació, van mostrar als pioners del cau San Ferran el seu lloc de treball, des de l’hort a la tasca amb els cargols i els rotuladors, coneixent-ho així de primera mà.

Però a més d’aquesta trobada entranyable vam veure’ns també amb els trucs de la Demarcació IV dels agrupaments Minyons Guies Escoltes de Sant Jordi de Barcelona, amb els que, degut a un xàfec impressionant que va empapar la Ciutadella, tenim pendent una activitat amb els petits de les llars. Tot i així vam poder mantenir una xerradeta amb la Núria,  una de les treballadores d’oratge amb al que van poder comentar, xerrar i resoldre dubtes entorn a què fem, i pert què ho fem.

I finalment aquest proper dijous anirem al CEIP Tabor a jugar una estona amb la canalla de segon de primària per poder, mentre gaudim tots plegats, reflexionar entorn la diferència.

I a seguir caminant!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.