Dies de Nadal per Horta!!!

Al igual que al juliol passat des d’Oratge, en conveni amb l’Ajuntament de Barcelona, estem acompanyant 12 joves i adults en el seu temps de lleure perquè puguin gaudir plenament d’unes merescudes vacances, alhora que s’afavoreix la conciliació laboral i familiar de les seves famílies.

Així doncs, gràcies al programa Temps per Tu, del Departament de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, aquest grup de persones amb discapacitat podran mapa hortacontar amb el suport de 4 monitors que afavoriran la màxima autogestió garantint un marc de salut i seguretat. A partir d’una reunió prèvia el mateix grup va decidir realitzar les següents activitats

  • Pica i pica d’inauguració i passejada pel barri d’Horta
  • Sortida a les Fonts de Montjuic, on es relaitza l’espectacle de Nadales
  • Taller al Museu de la Música
  • Concert de l’orquestra Reciclofònica al museu d’Història de Catalunya
  • Ballaruca al bar-pub “Samba

I a gaudir del nadal!!!

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.