L’AB VENDRELL TÉ LA VICTÒRIA A TOCAR A LA PISTA DEL SITGES, PERÒ, S’ESCAPA A LA PRÒRROGA.

Bon partit dels taronges, malgrat la derrota 83-74, a l’espera de rebre dissabte, el líder Viladecans.

Derrota de l’equip vendrellenc a la pista del Sitges, per 83-74, en un partit que es va decidir a la pròrroga. Gran partit dels taronges, que van tenir la victòria a tocar, davant un equip en plena ratxa positiva, els del Garraf, acumulen nou victòries dels darrers deu partits, els visitants van tenir l’última possessió per guanyar, però, malauradament no va entrar i el triomf es va escapar en el temps extra.

Després d’una victòria en els darrers sis partits, els de Dani Ventosa, han vist, com el balanç positiu de victòries s’esfumava i ara tenen un 11-11, que els deixa en setena posició, a la zona mitjana de la taula, però, amb la zona calenta més a prop i amb l’obligació de sumar algun triomf el més aviat possible.

El partit va començar amb un Vendrell molt endollat, que després de dos triples inicials, de Marc Rovirosa i JJ Miguel, agafava el comandament; Eloi Galofré començava el seu recital particular i la bona defensa visitant, sorprenia un Sitges que ràpidament es va veure a remolc dels vendrellencs, amb l’11-22 del primer quart.

En el segon període va continuar el domini dels del Baix Penedès, bona circulació de pilota i ràpides transicions, estiraven el lluminós fins el 20-33 a l’equador del quart; el sitgetans, però, aprofitant el domini en el rebot ofensiu, clavaven un 9-0 de parcial, que ajustava el matx 29-33, de tota manera, la defensa dels vendrellencs, els deixava amb avantatge 34-39 al arribar al descans.

A la represa, la decoració va canviar totalment, els locals van sortir amb una marxa més, collant en defensa als vendrellencs, que es van veure superats i encaixaven un parcial de 18-4 en vuit minuts, que capgirava la iniciativa 52-43; la desqualificació de l’entrenador del Sitges, per unes protestes, va donar vida als visitants, que arribaven, 54-49, vius al període definitiu.

L’aportació de Marc Molina dins la zona i l’encert d’Eloi Galofré, un malson pels locals, donaven un 4-11 inicial en el darrer quart, que permetia als taronges, tornar a manar en el marcador 58-60 a quatre minuts de la fi. Un triple anotat per Marc Molina, posava el 62-65 a dos minuts del final, en un tram on les defenses eren les protagonistes; s’entrava en l’últim minut amb un 64-65, Galofré anotava a 18 segons, el 64-67, però, el local Gerard Gonzálvez clavava un triple que empatava 67-67, el partit a nou segons de la botzina final. En el darrer atac, els vendrellencs no van poder anotar i el partit se n’anava a la pròrroga.

En el temps extra, els del Garraf van ser molts superiors, davant un Vendrell molt cansat, que encaixava un parcial de 12-1, que deixava sentenciat l’encontre 79-68, impossible de remuntar pels taronges. La derrota, però, no pot amagar el gran partit dels vendrellencs, davant un dels rivals més potents de la categoria.

Dissabte, el Viladecans, el líder, que només ha encaixat tres derrotes en tota la temporada, posarà a prova el rendiment dels de Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (7), Galofré (28), Miguel (6), Rovirosa (8), Kinoshita (5), Molina (12), Galán, Mateu (8), Nieto, Borjas i Thiam.

Parcials: 11-22, 23-17 (34-39), 20-10 (54-49), 13-18 (67-67), 16-7 (83-74).

IMG_20160305_183410

Gran victòria del sènior femení i desfeta del sènior B masculí .

El sènior femení guanyava per 58-65 a la pista del Femení Viladecans B, en un gran partit de les taronges, que trenquen, amb aquesta victòria, una ratxa negativa de resultats. Amb un balanç de 7-14, les vendrellenques estan situades en tretzena posició, en zona de promoció de permanència a segona catalana femenina. Dissabte visitaran la pista del Bàsquet Sitges.

El sènior B masculí perdia per 49-46 a la pista del cuer, el Sitges B , un equip que només portava dos victòries, en tota la temporada. Mal partit dels taronges, que els deixa amb un balanç de 10-12, en onzena posició, a un triomf de sortir dels llocs de promoció de permanència a tercera catalana. Dissabte rebran la visita del Casal Vilafranca.

El junior masculí d’interterritorial superava a domicili per 56-70 al Matadepera. Els de Dani Ventosa amb un balanç de 15-4, comparteixen la segona posició amb el Cornellà B, dissabte rebran la visita de l’AESE.