Fes-te soci

 

ET VOLS FER SOCI?
Si sou “taronges”, o d’alguna manera teniu lligam amb l’Associació de Bàsquet El Vendrell, us convidem a fer-vos socis o sòcies de l’entitat.
Es necessita molt esforços i molts recursos per poder tirar endavant el club i un conjunt tant gran de persones com el que forma l’ABV. A més a més de poder participar en la dinàmica de l’associació, si us feu socis ens ajudareu també econòmicament i això és quelcom que us agraïm, tant com el vostre suport.

QUÈ ES NECESSITA PER SER SOCI?
– Complimentar la butlleta de sol•licitud
– Satisfer la quota anual de soci de 30€

Us adjuntem un text explicatiu i la butlleta de sol•licitud.
En el cas dels jugadors i jugadores, recordeu que cada família d’esportista ha de tenir un soci com a mínim.
Butlleta sol.licitud

QUÈ CAL PER FER-SE SOCI
– Imprimir la butlleta de sol.licitud i fer-la arribar per email (info@baquetvendrell.cat) o a la bústia de l’ABV en l’Hotel d’Entitats (c/ Camí Reial, 13-17. 43700 El Vendrell).

–  Omplir directament la butlleta electrònicament: posteriorment podeu “clicar” la icona de la impressora per imprimir el document o “clicar” la icona del correu electrònic si disposeu de ID digital, per a lliurar el document directament a la nostra bustia de correu.

–  Omplir i enviar el següent formulari electrònic, indicant-nos que desitgeu que us enviem informació sobre aquest tema:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Deixa un comentari