5è CAMPUS TARONJA “FERRAN TRILLAS”

PRESENTACIÓ

Benvolgudes famílies,

L’Associació de Bàsquet el Vendrell i l’equip del Campus Taronja “Ferran Trillas” està molt feliç i il·lusionat de poder-vos oferir, per cinquè any consecutiu, una nova edició del mateix. Una edició carregada de sorpreses i amb moltes novetats.

INSTAL·LACIONS

La majoria de les sessions d’entrenament del 5è Campus Taronja “Ferran Trillas” es portaran a terme al Pavelló Santa Maria del Mar de Coma-Ruga. Però, també se’n realitzaran a les instal·lacions esportives de l’Hotel Ohtels Sant Salvador, el nostre hotel. (La distància entre aquests punts és mínima).

ALLOTJAMENT

L’allotjament, en règim de pensió completa, serà a l’Hotel Ohtels Sant Salvador, ubicat a 150 m. de la platja, totalment reformat i molt proper a les instal·lacions esportives.

Trobareu informació detallada del mateix a: http://www.ohtels.es

EQUIP TÈCNIC

Els/les entrenadors/es que formen part de l’equip tècnic del 5è Campus Taronja “Ferran Trillas” són entrenadors titulats, amb anys d’experiència i amb un gran bagatge dintre del món del bàsquet i el tracte amb nens/es o joves.

DURADA I HORARIS

El 5è Campus Taronja “Ferran Trillas” tindrà lloc la setmana entre el dilluns 4 de juliol i el diumenge 10 del mateix mes. L’horari habitual serà el següent:

-07:15h Despertador

-07:45h Entrenament específic

-08:45h Esmorzar a l’hotel

-09:30h Entrenament de grup

-11:30h Esmorzar

-12:00h Piscina

-13:30h Dinar

-15:00h Descans / Sessió de Tir

-16:00h Entrenament de grup / competicions

-18:45h Dutxa i higiene

-20:30h Sopar

-22:00h Activitats i competicions nocturnes

-23:30h Dormir

Com a excepció, els participants nascuts entre els anys 2010 i 2005, podran participar en règim diürn, l’horari del qual serà de 09:00 h a 19:00 h amb entrada i sortida al Pavelló Santa Maria del Mar.

ACTIVITATS

Durant el 5è Campus Taronja “Ferran Trillas”, es duran a terme moltes activitats. Entre elles, podem trobar: entrenaments de caràcter tècnic, tàctic, físic i psicològic, tot treballant a la vegada la percepció espacial i la presa de decisions, Korfball, gimcanes i activitats lúdiques i esportives, piscina, competicions, sortides al Costa Caribe Aquàtic Park i al Diver Parc Lúdic, entre d’altres. A més a més, per aquesta cinquena edició, comptarem amb activitats i competicions de caràcter nocturn, sessions d’entrenament específic i de tecnificació a partir del vídeo i com a gran novetat, la presència de la màquina de tir Dr. Dish All Star, utilitzada per molts equips professionals. Amb aquesta, potenciarem el treball del tir, estimulant la memòria muscular, la velocitat d’execució, l’arc i trajectòria de la pilota, entre d’altres.

Pots obtenir més informació sobre la màquina de tir, podeu accedir al web: http://www.elitebasketpro.com

PREU I INSCRIPCIÓ:

El preu del 5è Campus Taronja “Ferran Trillas” és de 375 €. Aquest inclou totes les sessions d’entrenament, sortides, excursions, àpats, etc. A més, a partir del segon germà, la inscripció tindrà un cost de 350 €. Pels participants en règim diürn, el preu és de 210 €, independentment del nombre de germans. Per fer efectiva la inscripció, cal adjuntar amb aquesta butlleta, el rebut d’una paga i senyal de 100 € i entregar-ho al Centre Òptic Vendrell o enviar-ho al correu electrònic del campus.

Número de compte: 21001397690200086436 “La Caixa”

ALTRES

Per poder resoldre els possibles dubtes podeu adreçar-vos a nosaltres mitjançant:

-E-mail: 5campustaronja@basquetvendrell.cat

-Telèfon: 645887762

-Adreça web: www.basquetvendrell.cat

Ens posarem en contacte amb els inscrits per a realitzar una reunió informativa 15 dies abans de l’inici del campus que tindrà lloc a l’Hotel Ohtels Sant Salvador.

DATA LÍMIT INSCRIPOCIÓ NOCTURNA: 13 DE MAIG, DIURNA: 17 DE JUNY

Butlleta d’inscripció

FINAL2FINAL1