Escoles

 

El programa d’Escoles Esportives,  de promoció del bàsquet escolar està impulsat pel Patronat d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, i gestionat per l’AB El Vendrell. Aquest programa es concreta en la vinculació a la nostra entitat del bàsquet que es fa en els centres educatius del nucli del Vendrell i barris marítims.
Es fonamenta en la idea clau que “tots els nenes i nenes que vulguin iniciar-se en la pràctica del bàsquet al Vendrell han de poder fer-ho, en un marc acollidor, i de qualitat, tant tècnica com organitzativa”.

Objectius del programa de bàsquet escolar
  – Potenciar la pràctica del bàsquet entre els nens i nenes d’edat escolar
  – Fomentar la participació i la implicació dels petits esportistes  i de les famílies
  – Millorar el nivell tècnic i esportiu dels nens i nenes en relació a la pràctica del bàsquet i a la seva educació física en general
 –  Iniciar els nens i nenes, i les famílies en les exigències i rutines que comporten la pràctica d’un esport col•lectiu com és el bàsquet.
 –  Captar l’atenció i la curiositat dels joves esportistes del club, de manera que s’iniciin en la tasca de fer d’entrenador/a, o bé assumint tasques organitzatives de suport al projecte (taules, acompanyaments, suports puntuals, etc.)
  – Formar els entrenadors i col.laboradors en els aspectes esportius i educatius del projecte
  – Donar suport a la tasca que fan en aquest sentit les AMPA, l’ajuntament i les escoles

Escoles de bàsquet
Escola de bàsquet AB El Vendrell
ABV-Àngel Guimerà
AVB- Àngels Garriga
ABV-Pau Casals
ABV-Sagrat Cor
ABV-Secallets
ABV-Teresina Martorell
ABV- Pla de Mar

Deixa un comentari