COMENÇA LA TEMPORADA 2016-2017.

Benvinguts a tots/es.

COMENÇA LA TEMPORADA 2016-2017.

benvinguts_des (1)

Ja hi tornem a ser!!! Us donem la benvinguda a una nova temporada de l’A.B El Vendrell. Donem el tret de sortida a les nostres activitats i ben aviat començarem els entrenaments i les competicions. Així doncs, esperem tenir un gran i bon inici d’any i continuar potenciant el nostre esport entre els nens i nenes de la vil·la i voltants.

A més, aquest serà un any molt i molt especial, ja que des del club es vol commemorar els quinze anys de la fundació de l’entitat. Per aquest motiu, aquest any realitzarem diferents activitats de les quals anirem informant durant la temporada.

En referència a la inscripció dels equips federats us informem que, tal com ja vàrem fer la passada temporada, les oficines del club a l’Hotel d’Entitats de El Vendrell (Camí Reial 15-17, 1era Planta) restaran obertes els dies 2, 3 i 4 d’agost (de les 19:00 h a les 21:30 h).

Aquí podeu descarregar-vos la informació bàsica d’aquesta temporada.

Diptic temporada 2016-2017_Página_1

Per tal de formalitzar la inscripció s’haurà de seguir les instruccions especificades al document, tot presentant els documents que us podeu descarregar a continuació:

Aquests dies, a banda de formalitzar la inscripció, els jugadors podran emprovar-se la talla de la samarreta de la segona equipació (entra en vigor aquesta temporada). A més podreu emprovar-se l’equipació de joc, la samarreta d’escalfament i el xandall, per tal de reposar o completar l’equipació de cada jugador/a.

La samarreta de la segona equipació serà lliurada abans de començar la temporada. Pel que fa a la reposició d’altres peces del nostre equipament, podreu fer aquestes compres a la botiga “online” de la nostra plana web.

Esperem que aquesta sigui una bona temporada i sobretot que gaudiu molt i us ho passeu molt bé!!!!

US ESPEREM!!!!!  SOM TARONGES!!!!  SOM EL VENDRELL!!!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.