BON CAP DE SETMANA DELS EQUIPS DE L’AB VENDRELL

BRILLANT FINAL A QUATRE DEL PREINFANTIL MASCULÍ QUE CAU A LA FINAL.

El preinfantil masculí tancava la temporada disputant la final a quatre territorial que es disputava al Morell. Dissabte pel matí, els taronges en un gran partit s’imposaven per 65-49 al Puigcerver Salle i es classificaven per disputar la final que es jugava per la tarda. En l’altre semifinal el Morell superava per 82-51 al Vila-seca. En la final, davant l’amfitrió i màxim favorit Morell, els vendrellencs van aguantar els primers minuts el ritme del seu rival, però, finalment van cedir per 79-49 i van acabar en segona posició, del campionat territorial preinfantil masculí nivell A. Moltes Felicitats, per la gran temporada realitzada.

PRE

EL CADET FEMENÍ ES CLASSIFICA PER DISPUTAR LA FINAL A QUATRE.

El cadet femení tancava la lliga regular en segona posició, després de superar per 65-58 al TGN Bàsquet B, classificant-se per disputar la final a quatre de la categoria. Una final a quatre del campionat territorial cadet femení nivell A, que es disputarà el proper dissabte dia 30, al pavelló del Serrallo a Tarragona. Les taronges s’enfrontaran al Valls en el que serà la segona semifinal, la primera la disputaran el Manyanet Reus Verd i el Morell i on esperem que les nostres puguin jugar la final. Molts ànims i Felicitats.

CADET

EL MINI FEMENÍ GUANYA I ACABA CAMPIÓ DEL GRUP.

El mini femení necessitava derrotar, en l’últim partit de lliga, al Vilatorrada per ser campió del grup 1 del nivell C2 i les taronges ho aconseguien per un resultat de 73-25, en un partit on es van mostrar molt superiors al seu rival. Al final, les vendrellenques tanquen la temporada amb un balanç de 12 victòries i 2 derrotes, al capdavant del seu grup. Moltes Felicitats, a un equip que la majoria de jugadores era el primer any que jugaven bàsquet federat i a la feina feta per les entrenadores.

MINI

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.