L’AP DENTAL VENDRELL PORTA LA INICIATIVA PERÒ ACABA CEDINT EN UN FINAL A CARA O CREU.

Els taronges amb un gran nivell de joc, perden 86-84 a la pista del Ramon Llull, després d’una pròrroga.

El conjunt vendrellenc perdia aquest passat dissabte per 86-84 a la pista del Ramon Llull, en un partit que es va decidir a la pròrroga i en el qual els visitants van portar la iniciativa, cedint en un final a cara o creu i trencant la ratxa de dos victòries consecutives que portaven els del Vendrell. Un partit que els visitants afrontaven amb les baixes del seu referent interior, JJ Miguel i de l’entrenador Albert Trillas, però, amb la nova incorporació del base Jordi Nieto, que tornava a l’entitat taronja.

A manca de deu partits per acabar la lliga, els del Baix Penedès, continuen dotzens, en zona de promoció de permanència, però, amb un calendari favorable per millorar la classificació.

El partit entre dos rivals directes, començava amb molt de ritme i un conjunt local que anotava dos triples, però, els visitants, de la mà d’Eloi Galofré i Jaume Torres, molt encertats tot el partit, capgiraven el marcador i agafaven la iniciativa per tancar amb un 15-23 el primer quart.

El segon període va ser molt igualat, amb un intercanvi de cistelles, que deixava un parcial de 20-16 favorable als de Barcelona, que donava avantatge 35-39, al conjunt vendrellenc a l’equador del matx.

A la represa, un parcial inicial de 7-0 del Ramon Llull, capgirava el marcador, 42-39; els del Vendrell, però, amb una gran defensa i forçant faltes personals al seu rival que els donaven tirs lliures, és mantenien frec a frec amb els locals. Cinc tirs lliures consecutius del base taronja Jaume Torres, a les acaballes d’aquest tercer quart, deixaven un 55-60 a la fi del mateix, a l’espera de l’últim període.

Un darrer quart, on els visitants mantenien el domini en el marcador, 62-68 a set minuts del final, amb un gran joc de conjunt, confirmant la millora de les darreres jornades; dos triples dels locals, però, igualaven de nou, el marcador, 68-68 i abocaven el partit a un final ajustat. Amb 76-76 s’entrava en l’últim minut, una cistella d’Eloi Galofré posava el 76-78 a 11 segons, en el darrer atac del Ramon Llull, els vendrellencs feien falta i enviaven als locals al tir lliure, que anotaven els dos per deixar el 78-78 a 8 segons. La darrera possessió era visitant, però, els taronges no podien anotar i  el partit es decidiria en una pròrroga.

En el temps extra, un parcial de 5-0 pels barcelonins els hi donava una petita avantatge 83-78, encara que els taronges, gràcies als tirs lliures i la bona defensa arribaven amb totes les opcions al final que seria de cara o creu. A manca d’un minut 85-82, un tir lliure anotat pels visitants deixava el 85-83 a 26 segons, els locals encistellaven un nou tir lliure, 86-83 a 4 segons i en el darrer atac, nova falta personal del Ramon Llull que envia al conjunt vendrellenc al tir lliure a 2 segons de la finalització. Els vendrellencs anoten el primer i tiren a fallar el segon, per intentar empatar novament el partit, però, el rebot s’escapava i la victòria també, per 86-84 després d’un gran partit. Dissabte, la Minguella visitarà Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Molina (13), Cereto (2), Galofré (29), Torres (27), Rovirosa, Salido (3), Nieto, Thiam (6) i Galán (4).

Parcials: 15-23, 20-16, (35-39), 20-21 (55-60), 23-18 (78-78), 8-6 (86-84).

Partit Senior Dia Presentació-21

Derrota ajustada del sènior femení i el sènior B masculí acaba segon la primera fase.

El sènior femení perdia per 57-59 davant el Llefià, en un altre final a cara o creu de les taronges. Les del Vendrell son onzenes a la taula amb un balanç de 9-10.

El sènior B masculí perdia per 63-71 davant el líder, el Salou B, en el campionat territorial. Els taronges han acabat segons en el seu grup de la primera fase i s’han classificat per disputar la fase d’ascens a tercera catalana.

El júnior masculí d’interterritorial perdia per 70-57 a la pista del Salle Ploms-Reus.

L’infantil masculí de preferent cedia per 43-94 davant el Sant Josep.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.