L’AP DENTAL VENDRELL ENCETA L’ANY AMB UNA DERROTA DAVANT EL SEDIS.

Els taronges cauen per 62-73, després de desinflar-se en els darrers minuts del partit.

Derrota del conjunt vendrellenc en el primer partit de l’any, per 62-73 davant el Sedis, en un matx que va transcórrer molt igualat, però, que en els minuts decisius, els del Vendrell no van estar encertats, amb un arbitratge rigorós i l’equip de la Seu d’Urgell, molt efectiu, ho va aprofitar per emportar-se la victòria. Un resultat que talla la ratxa de quatre victòries consecutives que portaven els de Miquel Àngel Gómez davant la seva afició i que els deixa amb un balanç de 6-8 a l’onzena posició a la classificació.

El partit començava amb un ritme trepidant, atacs curs i moltes possessions, el vendrellenc Eloi Galofré monopolitzava el joc dels locals, molt encertat de cara a cistella, onze punts en aquest primer parcial, donava rèplica al conjunt visitant, en un primer quart que acabava amb un 16-17 al marcador.

En el segon període, es va mantenir la igualtat, l’intercanvi de cistelles era constant, encara que els del Baix Penedès van agafar la iniciativa, amb Javi Salido i Jaume Torres complementant la gran actuació d’Eloi Galofré, arribava al descans amb vint punts anotats; els visitants, però, amb una gran intensitat es mantenien ben a prop. A la mitja part 37-34 al marcador.

A la represa el joc es va travar, moltes imprecisions i pilotes perdudes, que reflectien una baixa anotació, 8-13 en aquest tercer quart, amb un Vendrell que es va encallar en atac davant la intensitat defensiva dels de l’Alt Urgell, que capgiraven 45-47 el marcador, al final d’aquest tercer període.

Un parcial de 3-9 a l’inici de l’últim quart, amb dos triples del Sedis, deixava un 48-56 a 7.38 del final; a partir d’aquí el partit es va complicar pels locals, quedava molt de temps, però, els taronges no van saber gestionar el fet d’anar a remolc del seu rival i de tenir un arbitratge molt rigorós. Un nou triple dels visitants significava un 53-62 a cinc minuts de la fi, que ho complicava molt. Els vendrellencs no es van rendir, i dos tirs lliures de Jaume Torres deixaven un 57-64 a 2.05; en el tram final, però, el Sedis es va mostrar molt efectiu i els vendrellencs no van poder lluitar per la victòria, després d’uns últims minuts de partit, on els locals es van desinflar. Dissabte, els taronges tancaran la primera volta, a la pista del líder, el conjunt dels Lluïsos de Gràcia, en un desplaçament complicat.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (5), Galofré (25), Torres (9), Miguel (6), Rovirosa (2), Salido (9), Sintes (2), Molina (3), Thiam i Galán (1).

Parcials: 16-17, 21-17 (37-34), 8-13 (45-47), 17-26 (62-73).

Vendrell - Sedis 01

Victòries del sènior femení i del sènior B.

El sènior femení estrenava l’any amb victòria, després d’imposar-se per 68-60 al Joventut Badalona, en un bon partit de les taronges. Després d’aquest resultat, les vendrellenques, estan classificades en el novè lloc, amb un balanç de 6-7, a la segona catalana femenina.

El sènior B masculí guanyava per un ajustat 46-49 a la pista del Despertaferro reusenc. Els taronges es mantenen segons del seu grup al campionat territorial.

El junior masculí d’interterritorial perdia per 50-76 davant el Vila-seca.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.