L’INFANTIL MASCULÍ SUPERA L’ELIMINATÒRIA DAVANT EL TGN I ACCEDEIX A PREFERENT.

A partir del mes gener, els taronges s’enfrontaran als millors equips de Catalunya.

Nou èxit del bàsquet base vendrellenc. L’equip infantil masculí, va superar l’eliminatòria d’accés al nivell A-1, davant el TGN Bàsquet i s’ha classificat per jugar, a partir del mes de gener, a preferent, davant els millors equips de Catalunya.

Els del Vendrell arribaven a l’eliminatòria com a primers classificats del grup 2, del campionat territorial nivell A i s’enfrontaven al segon classificat del grup 1, el conjunt del TGN Bàsquet, en un duel a doble partit. En el primer partit, disputat a Tarragona, el passat 20 de desembre, els taronges, es van mostrar molt superiors i s’imposaven per 37-54. Quedava el partit de tornada a Comaruga, jugat el passat dimarts 23 de desembre, i els d’Eric Blay certificaven l’accés a preferent derrotant novament als tarragonins per 81-59, en un altre partit on es van mostrar molt superiors.

Superada l’eliminatòria prèvia, els del Baix Penedès, han quedat enquadrats en el grup 1 de preferent, juntament amb el FC Barcelona, Cornellà, Sant Josep, Força Lleida, Manresa, JAC Sants i Boet Mataró. La competició arrencarà, el proper 18 de gener, quan el Cornellà visiti Comaruga, en el que serà la primera jornada, del Campionat de Catalunya nivell A-1, infantil masculí.

Moltes felicitats per la feina feta i molta sort davant aquest nou repte, als  entrenadors Eric Blay, Marc Rovirosa i tots els components de l’equip.

Infantil Masculi AB Vendrell

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.