L’AP DENTAL VENDRELL CEDEIX A L’ENCERT EN ELS TRIPLES DE L’IGUALADA.

Els vendrellencs, negats en atac, perden 65-53, en un altre partit on van anar a remolc.

Derrota del conjunt taronja a la pista de l’Igualada per 65-53, en un matx, on els visitants es van veure superats per l’encert dels locals en els triples, van fer un 10/27 pel 2/19 dels vendrellencs, especialment en el tercer quart, que va decantar el partit a favor dels igualadins, davant un Vendrell, erràtic en atac, que va anar a remolc del seu rival durant tot el partit. Sembla, doncs, que l’equip no acaba d’arrencar quan juga lluny de Coma-ruga.  Després de dotze jornades, els del Baix Penedès, presenten un balanç de 5-7, que els deixa en zona de promoció de permanència i amb l’obligació de derrotar al Viladecans dissabte vinent.

El partit va començar fred, com l’ambient del pavelló Les Comes, en un primer quart, on els locals van agafar la iniciativa, després de tres triples anotats, amb un Vendrell, que gràcies al domini del pivot JJ Miguel, vuit punts en aquets primers minuts, aguantava 17-13 al final del primer descans.

En el segon període, els de l’Anoia mantenien el domini, 24-19 a sis minuts del descans; a partir d’aquí, els de Miquel Àngel Gómez es van encallar en atac, precipitació per superar la defensa dels locals, anotant dos punts en quatre minuts, que l’Igualada ho aprofitava per clavar un parcial de 9-2 que deixava un 33-21. Encara bo, que els vendrellencs van acabar el quart amb un parcial de 0-7 que ho deixava tot obert amb el 33-28 del descans.

A la represa, els dos equips defensaven en zona, i semblava que els visitants podrien capgirar el resultat 38-35 a l’equador del període; però, res més lluny de la realitat, els igualadins van començar el recital de triples, quatre de consecutius, amb el jugador local, Carles Fons en estat de gràcia, que significaven el 50-40 a dos minuts de tancar el tercer quart, per contra els taronges tot just anotaven el seu primer llançament de tres punts, en aquest període, que es tancava amb un 52-41 al lluminós.

En l’inici del darrer quart més del mateix, un Vendrell perdut en atac, quatre punts en els primers cinc minuts, i no és que els igualadins ho fessin millor, però, de nou dos triples anotats pels de casa, sentenciaven el partit amb el 60-45 a manca de quatre minuts i mig. Fins el final, els visitants van millorar les prestacions, encara que va arribar massa tard i la victòria es va quedar a terres igualadines. Dissabte, en el que serà l’últim partit de l’any, els vendrellencs no poden fallar davant un rival directe com és el Viladecans, que visitarà el pavelló de Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Sintes (4), Galofré (13), Torres (5), Miguel (17), Rovirosa (3), Salido, Molina (5), Thiam (1) i Galán (5).

Parcials: 17-13, 16-15 (33-28), 19-13 (52-41), 13-12 (65-53).

Brillant victòria del sènior femení i nou triomf del sènior B.

El sènior femení derrotava per un contundent 70-47 a l’equip del Sant Jordi, en un gran partit jugat per les vendrellenques, on es van mostrar molt superiors davant un rival d’entitat. Amb aquest resultat, les taronges pugen fins la novena posició, amb un balanç de 5-6 a la segona catalana femenina.

El sènior B masculí, s’imposava per 55-76 a la pista de l’Amposta, en el campionat territorial i continuen en segona posició del seu grup.

El júnior masculí d’interterritorial perdia per 94-38 a la pista del Nou Bàsquet Olesa.