L’AP DENTAL VENDRELL ES MOSTRA MOLT SUPERIOR AL SEU RIVAL I SUMA UN NOU TRIOMF.

Els taronges superen 77-54 al Sant Andreu Natzaret, després de dominar tot el partit.

Després de tres decepcions davant la seva afició, per fi els vendrellencs van poder sumar una victòria en el pavelló de Coma-ruga, al superar per un clar 77-54 al Sant Andreu Natzaret, en un partit que els taronges van dominar, tot i les baixes per lesió de Marc Rovirosa i Alejandro Cereto,  guiats per una gran defensa, que va desactivar els arguments ofensius del seu rival. Aquest triomf, el segon consecutiu dels del Baix Penedès, els deixa amb un balanç de 3-4 a la zona mitja de la taula.

La posada en escena dels vendrellencs va ser immillorable, la bona pressió defensiva i les ràpides transicions, els donaven un 14-2 als quatre minuts de joc, amb un JJ Miguel anotant amb facilitat, davant un Sant Andreu Natzaret que es va veure superat per la intensitat dels locals; en un primer quart que va ser un monòleg dels del Vendrell, que dominaven per 23-7 a la fi del mateix, un resultat que marcaria el que quedava d’enfrontament.

En el segon període, es va mantenir la mateixa tònica, amb un equip local que portava la iniciativa, amb Eloi Galofré i Javi Salido portant el pes anotador, per contra els de Badalona, tenien molts problemes per anotar i cada cistella els hi costava un món, així doncs, al descans els de Miquel Àngel Gómez dominaven per 37-20.

A la represa, el Natzaret va sortir defensant en zona i el partit es va igualar, després d’un 41-24, un parcial de 2-8 favorable als visitants, els acostava fins un 43-32; un triple del vendrellenc Jaume Torres tornava a distanciar als seus, i novament amb 48-37, un nou triple del base local, trencava les esperances dels visitants, que veien com a la fi del tercer període, els vendrellencs dominaven per 56-39.

L’últim quart va ser de tràmit, amb un Vendrell molt superior, que dominava el joc i amb un Marc Molina que es va mostrar molt actiu, gran partit el seu amb 16 punts, 8 rebots ofensius i 26 de valoració, en uns darrers minuts on tot estava decidit, 65-45 a 5.20 del final. Que va servir per certificar el gran partit dels vendrellencs. Diumenge, els taronges, visitaran la pista del Círcol Catòlic de Badalona.

Pel Vendrell van jugar: Sintes (4), Torres (10), Thiam (7), Miguel (12), Galán (2), Salido (8), Molina (16), Galofré (16), Luna (2), Cereto i Rovirosa.

Parcials: 23-7, 14-13 (37-20), 19-19 (56-39), 21-15 (77-54).

Vendrell - Natzaret 01

Derrota del sènior femení i victòria del sènior B.

El sènior femení perdia per 54-46 a la pista de la Minguella de Badalona. Les vendrellenques presenten un balanç de 2-4 a la classificació, a la segona catalana.

En el campionat territorial, el sènior B masculí, derrotava per 69-49 a La Pobla de Montornès. El júnior masculí d’interterritorial, perdia 44-72 davant l’equip de La Selva.