BRILLANT VICTÒRIA DE L’AP DENTAL VENDRELL, 57-68, A LA PISTA DE LA MINGUELLA.

L’encert en els tirs lliures, en el darrer minut i una gran defensa, certifiquen el triomf dels taronges.

Sembla que els vendrellencs, es troben més còmodes jugant lluny de Coma-ruga, almenys així ho diuen els resultats. Dissabte passat, els taronges es van imposar per 57-68 a la pista de la Minguella de Badalona, després d’un gran partit defensiu i un gran encert en els tirs lliures, en l’últim minut, que els va donar els segon triomf de la temporada, tots dos a domicili, que tallava la dinàmica negativa de tres derrotes consecutives. Després de sis jornades, els del Baix Penedès, presenten un balanç de 2 guanyats i 4 perduts, a l’espera d’aconseguir la primera victòria davant l’afició vendrellenca.

Els de Miquel Àngel Gómez van jugar un partit molt seriós a la pista badalonina, en un primer quart, amb molt de ritme, on dos triples consecutius dels locals, els va donar, la iniciativa 20-16, al final del mateix.

En el segon període, la Minguella seguia manant, 26-22 després d’un nou triple, a l’equador del quart; un triple del visitant Alejandro Cereto, va obrir uns minuts de domini dels taronges, amb un JJ Miguel dominador dintre la zona i una gran defensa, va deixar als locals en dos punts anotats en cinc minuts,  els vendrellencs van clavar un parcial de 2-13, que capgirava 28-35, la dinàmica i el marcador al descans.

A la represa, cinc punts consecutius d’Eloi Galofré, mantenien l’avantatge dels visitants 32-40, però, els de Badalona, van replicar amb un parcial de 10-2, després de dos triples, en uns minuts on els vendrellencs es van mostrar erràtics, que igualaven 42-42, de nou el marcador, a manca de tres minuts i mig per arribar al final d’aquest tercer quart, al qual s’arribava amb un 46-48, que ho deixava tot obert de cara al parcial final.

El darrer període va ser molt travat, la defensa dels badalonins va ofegar l’atac dels taronges, que van estar cinc minuts sense anotar,  que veien com el seu rival prenia la iniciativa 53-48, en els moments decisius. Per sort, els del Vendrell van saber reaccionar a temps, amb una gran defensa, que va aturar l’atac dels locals i amb jugadors com Eloy Galán i JJ Miguel anotant, els visitants arribaven a poc més d’un minut pel final amb un 57-59, que feia preveure que el partit es decidiria en el darrer segon.

Però, els vendrellencs, van acabar el matx de manera pletòrica, anul·lant la producció dels de Badalona i amb uns bases vendrellencs, Jaume Torres i Carlos Sintes, que responien a les faltes personals dels locals, sumant un 7/8 en tirs lliures en aquest últim minut, que provocava un parcial final de 0-9, que sentenciava la victòria a favor dels visitants. El proper partit, que a canviat de dia, es jugarà diumenge a Coma-ruga, davant el Sant Andreu Natzaret.

Pel Vendrell van jugar: Galofré (11), Torres (11), Miguel (14), Galán (7), Rovirosa, Salido (4), Sintes (7),Molina (3), Cereto (9) i Thiam (2).

Parcials: 20-16, 8-19 (28-35), 18-13 (46-48), 11-20 (57-68).

Derrota del sènior femení davant el líder i victòria del sènior B masculí.

El sènior femení perdia per 52-71 davant el líder Morell, un equip que es manté invicte, a la segona catalana femenina. Les taronges es mantenen a la zona mitjana de la taula.

En el campionat territorial, el sènior B masculí guanyava per 55-62 a la pista de La Selva i es manté al capdavant de la classificació, juntament amb el Constantí i el Manyanet Reus B.

El júnior masculí d’interterritorial, aconseguia la primera victòria del curs, al guanyar per 48-63 a la pista del Sant Joan Despí.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.