DERROTA DE L’AP DENTAL VENDRELL DAVANT UN GRUP BARNA MÉS EFECTIU.

Les pèrdues de pilota condemnen 70-81, als vendrellencs, en un mal final de partit.

Segona derrota consecutiva del conjunt taronja a Coma-ruga, aquesta vegada per 70-81 davant el Grup Barna. Després de la victòria de la setmana passada, els del Vendrell van caure en un partit que van anar de més a menys i on van acabar pagant les moltes pèrdues de pilota (fins a 19 dels locals per només 6 dels visitants), que van decantar la victòria a favor dels barcelonins, en un final de partit on és van mostrar més efectius que el conjunt vendrellenc.

El partit començava amb dos triples consecutius, d’Alejandro Cereto i Eloi Galofré, que donaven la iniciativa als del Baix Penedès, que molt endollats, dominaven per un clar 12-3, als cinc minuts de joc; encara que els visitants, retallaven el marcador fins el 20-15, del final del primer quart.

En el segon període, els de Miquel Àngel Gómez, continuaven manant, de tota manera, la tova defensa, facilitava l’anotació del Grup Barna, que empatava 28-28 a l’equador del quart. Fins al descans, molta igualtat i els de Barcelona, que capgiraven 36-37 el resultat.

A la represa, el domini del rebot i la millora defensiva, tornaven la iniciativa als taronges, 46-41; a partir d’aquí, els locals es van quedar clavats, les pèrdues de pilota i la precipitació en atac, van ser una constant, que els visitants ho aprofitaven per marcar un parcial de 0-14, en quatre minuts, amb ràpides transicions, que deixaven un 46-55 a 2.43 del final del tercer quart, al qual s’arribava amb un 53-59 i amb la sensació que els vendrellencs tindrien feina per capgirar la dinàmica que havia agafat el partit.

En l’últim període, els del Vendrell, amb moltes errades, van anar a remolc d’un conjunt visitant que jugava a plaer i dominava per 60-68 a 6.53 del final; l’orgull dels locals i l’encert de cara a cistella de Jaume Torres, molt actiu en aquets minuts, servien per clavar un 8-3 de parcial, que ajustava 68-71 el marcador a dos minuts de la fi, que deixava tot obert. En els moments decisius, però,  els vendrellencs no van estar encertats, errant dos atacs, per contra, el Grup Barna, anotava un triple i una cistella, que sentenciaven 68-76 el marcador, ja en el darrer minut. Dissabte, els taronges buscaran un nou triomf, a la pista del Sant Adrià, un equip que encara no coneix la victòria.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (7), Galofré (18), Torres (18), Miguel (14), Rovirosa (2), Salido, Sintes (2), Molina (2), Thiam (4) i Galán (3).

Parcials: 20-15, 16-22 (36-37), 17-22 (53-59), 17-22 (70-81).