L’AP DENTAL VENDRELL ES QUEDA SENSE MARGE D’ERROR A MANCA DE DOS JORNADES PEL FINAL

Els vendrellencs perden davant el líder, en el debut de Manel Espallargas a la banqueta.

Malgrat la derrota per 76-80, davant el líder Andorra B, gran partit del conjunt taronja,en el que va ser el debut del nou entrenador, Manel Espallargas a la banqueta vendrellenca. Els del Vendrell van tenir el triomf ha tocar, en un partit de gran desgast, on van jugar al seu millor nivell, amb orgull i actitud, davant un equip amb molts recursos que va demostrar perquè és el líder de la competició.

Però la realitat és que el Ploms Salle-Reus, després de derrotar al cuer Sfèric Terrassa, atrapa als vendrellencs a la classificació. Els dos tenen un balanç de 8-20, encara que els del Baix Penedès es mantenen fora dels llocs de descens directe (estan en zona de promoció de permanència), gràcies al bàsquet average,  però sense marge d’error en les dues jornades que queden per acabar la competició.

El partit va començar igualat i amb un conjunt local molt motivat (12-12 als cinc minuts de joc). A partir d’aquí, domini absolut del rebot per part dels andorrans els va donar un 17-24 al final del primer quart.

En el segon període, el domini del joc interior per part dels visitants tallava qualsevol reacció dels locals, en un tram de partit, on els de Manel Espallargas van perdre moltes pilotes, que servien als del Principat per dominar 38-47 al descans.

A la represa, semblava que els visitants podien trencar el partit, però, els del Vendrell van sortir amb més intensitat defensiva travant  l’atac de l’Andorra i produint en atac, en un tercer quart que van dominar per 21-14, que deixava un 59-61 a manca del darrer període.

L’últim quart va ser molt igualat, dos triples consecutius d’Alejandro Cereto i la intimidació sota l’anella, va col·locar cinc taps, d’Alberto Bayod, propiciaven un parcial de 10-2, que capgirava 69-63 el marcador a 7.14 del final. Els punts en el tram final del pivot JJ Miguel, mantenien als seus al davant 75-69 a 2.27 de la fi, que deixava la victòria a un pas; els visitants, però, es van acostar fins un 75-74, moment en que dos atacs mal jugats pels taronges, els va aprofitar el conjunt andorrà per clavar un 0-5, després d’un altre pèrdua de pilota local, i  deixar un 75-79 a 17 segons de la fi que seria definitiu. Dissabte els vendrellencs visitaran la pista de l’Igualada, on només els val la victòria.

Pel Vendrell van jugar: Boada (4), Crabtree (16), Molina (9), Miguel (16), Rovirosa (5), Nieto, Cereto (14), Agustí (3), Bayod (9), Cuscó i Estela-Thompson.

Parcials: 17-24, 21-23 (38-47), 21-14 (59-61), 17-19 (76-80).

Vendrell - Andorra 03

El sènior femení cau a la pista del líder.

El sènior femení perdia per 52-32 a la pista del líder, Valls B. En un partit que les vendrellenques van dominar fins al descans, però, que van acabar perdent per la manca de rotacions.