UN MAL PRIMER TEMPS CONDEMNA L’AP DENTAL VENDRELL A LA PISTA DEL JAC SANTS.

Els vendrellencs segueixen una jornada més, en llocs de promoció de permanència.

Nova derrota del conjunt taronja, aquesta vegada pel resultat de 61-53 a la pista del tercer classificat, el conjunt del JAC Sants, en un partit travat i amb molt poca anotació, els visitants van pagar amb la derrota, un mal primer temps, que els va fer anar a remolc del seu rival. Els vendrellencs van estar negats en atac i van fer estèril el bon partit defensiu. La derrota del Ploms Salle-Reus manté als del Baix Penedès, en zona de promoció de permanència amb el factor pista en contra, amb una victòria, que són dos per l’average, de diferència respecte al descens directe, a manca de tres partits per acabar la lliga regular.

El partit començava amb un JAC Sants dominador, s’està jugant entrar a la promoció d’ascens, que ràpidament agafava la iniciativa, 9-2 als cinc minuts, amb un Vendrell que tenia molts problemes per anotar, la primera cistella de camp va arribar als sis minuts; a partir d’aquí els visitants van anar a remolc, d’un conjunt local, que tancava el primer quart amb un 23-13 al lluminós, després de tres triples anotats consecutivament.

El segon període s’iniciava amb un parcial de 8-4, que significava el 31-17 pels de Sants, a l’equador del quart, en uns minuts on la defensa dels locals va ofegar l’atac del Vendrell, que tant sols va poder anotar nou punts en tot el període, parcial de 14-9, arribant-se amb un 37-22 al descans,  que complicava molt les coses de cara al segon temps.

A la represa, els visitants sortien més endollats, agressius en defensa i encertats en atac, dos triples, un de Marc Rovirosa i l’altre de JJ Miguel, servien per clavar un parcial de 4-10, que els feia entrar, 41-32, novament dintre el partit. Els de Barcelona van contestar, però, Jordi Nieto i Alejandro Cereto, amb dos triples més, deixaven el 49-40 a manca del darrer quart, després d’emportar-se per 12-18 aquest tercer període.

L’últim quart va ser molt travat amb moltes errades per part dels dos conjunts, els taronges es van acostar fins un 49-43 a vuit minuts pel final; semblava que podien lluitar per la victòria, però, un triple del JAC Sants, parcial de 7-0, els frenava la progressió, 56-43 a sis minuts de la fi; costava un món anotar, malgrat els punts d’Alan Crabtree i Marc Molina que sumaven pels del Vendrell, en aquest tram final, que deixaven un 58-50 a dos minuts i mig que els vendrellencs no van poder capgirar.

El proper partit serà després de Setmana Santa, quan el líder Andorra B, visiti Coma-ruga, en un duel transcendental pels taronges.

Pel Vendrell van jugar: Boada (2), Agustí (6), Molina (6), Miguel (16), Rovirosa (3), Nieto (3), Crabtree (9), Cereto (5), Bayod (3), Estela-Thompson i Cuscó.

Parcials: 23-13, 14-9 (37-22), 12-18 (49-40), 12-13 (61-53).

Victòria del sènior femení.

Tercera victòria consecutiva de les vendrellenques, aquesta vegada per 56-34 davant el Claret de Valls. Les taronges van dominar a plaer i es mantenen a la setena plaça a la classificació, de la terecra catalana.