L’AP DENTAL VENDRELL ES DESCENTRA AMB L’ARBITRATGE I SUMA UNA NOVA DERROTA

Els taronges, que continuen en promoció, cauen per 72-81 davant els Lluïsos de Gràcia.

Nova desfeta del conjunt vendrellenc, aquesta vegada per 72-81 davant l’equip dels Lluïsos de Gràcia. Els locals van competir com gairebé sempre, però, un mal final de partit, en aquesta ocasió condicionat per un arbitratge que va perjudicar als del Vendrell, els va deixar sense opcions de victòria.

La derrota del Ploms Salle-Reus, manté als del Baix Penedès en la catorzena plaça, en zona de promoció de permanència amb el factor pista en contra, una victòria més l’average per sobre de les places de descens directe, a manca de quatre partits per acabar la lliga regular.

El partit va començar amb molt de ritme i amb els dos conjunts anotant amb facilitat,  amb el pivot Alberto Bayod portant el pes anotador dels taronges, que veien com  després d’un 16-18, els visitants tancaven el primer quart amb un 16-22 al seu favor.

En el segon període els Lluïsos trencaven la defensa vendrellenca amb una bona circulació de pilota, que els donava un 20-29 al marcador; de tota manera, els d’Anna Busquet es van refer, aprofitant una millora defensiva i l’encert de cara a cistella de tots el jugadors que estaven en pista, per clavar un parcial de 16-7 que empatava 36-36, el marcador al descans.

El tercer quart va ser travat, les defenses manaven sobre els atacs, amb un equip barceloní que defensava al límit gràcies a la permissivitat arbitral; el parcial del període va ser de 14-15, que significava el 50-51 a manca del darrer quart, amb un conjunt vendrellenc que perdia Alan Crabtree, el seu referent ofensiu, que tenia que abandonar el partit per una lesió.

L’últim període va ser molt igualat, els taronges es sobreposaven a les adversitats amb actitud i orgull, la defensa agressiva dels del barri de Gràcia no era castigada pels àrbitres, dos faltes d’equip en tot el darrer quart, encara que els taronges es mantenien amb totes les opcions, fins que es va arribar a la jugada clau del partit.

A manca de 2:37 pel final i amb 65-66 al marcador, el pivot vendrellenc JJ Miguel va ser desqualificat de manera injusta, al caure en les provocacions dels jugadors rivals, una sanció del tot desmesurada pel que es va poder veure, que va ser determinant, en el resultat final. Aquest fet va descentrar als locals, que veien com els Lluïsos de Gràcia anotava dos triples de manera consecutiva, que deixaven un 68-73, ja en el darrer minut. Els vendrellencs van intentar retallar el marcador, parant el joc amb faltes personals, però, els visitants es van mostrar molt segurs des de la línea de tirs lliures i van acabar per augmentar la diferencia final. Diumenge els vendrellencs visitaran la pista del JAC Sants.

Pel Vendrell van jugar: Boada (10), Crabtree (9), Bayod (19), Miguel (12), Rovirosa (3), Nieto (5), Cereto (5), Agustí (2), Molina (7), Estela-Thompson i Cuscó.

Parcials: 16-22, 20-14 (36-36), 14-15 (50-51), 22-30 (72-81).

Vendrell - Lluisos 01

Gran victòria del sènior femení.

El sènior femení guanyava per 44-52 a la pista del Vila-seca, un rival directe a la classificació. Amb aquest resultat, les taronges es situen a la setena plaça a la classificació de la tercera catalana.