1r 3×3 TARONJA

Robert Marcillas Ronda

Fotografia: Robert Marcillas Ronda

 

Amb la setmana santa arribava la primera edició del prometedor 3×3 TARONJA. Aquest prenia escena al magnífic Pavelló Santa Maria del Mar, a Coma-ruga, el passat diumenge 31 de març. Després de mesos preparant l’esdeveniment, 45 van ser els equips inscrits en aquesta primera edició. Aquests provinents de llocs com: San Sebastian, Barcelona, Reus, Tarragona, Valls, l’Hospitalet, Cubelles, entre molts altres. Una xifra d’equips participants, la qual no esperàvem i ens va sorprendre molt. Prop de 200 jugadors, i la grada plena, vam trobar diumenge.

Prometia i molt. A les 09:00 h s’iniciaven els primers partits. Aquest va comptar amb 5 categories diferents: Mini Bàsquet, per als més petitons; Infantil, Cadet, Sènior femení i Sènior masculí. Durant el matí, van haver las fases prèvies i classificacions de cada categoria. Així, els millors equips, disputarien la fase final per la tarda.

Un cop acabada la fase prèvia, vam fer una petita pausa. De seguida, vam reprendre l’activitat amb els concursos de triples i esmaixades. Tots dos, varen ser espectaculars. Sobretot, el d’esmaixades, el qual va deixar bocabadat a tot el públic.

Finalment, prop de les 20 h van començar les finals del campionat, totes igualades, tenint finals sensacionals. Més tard, un cop acabades, es va prosseguir a fer l’entrega de premis i obsequis, per part del president, David Solé i del Ferran Trillas.

Els equips MVP’S, Tarracus Xtreme, Speedmax, Ola k ase agua o k ase i Sanatorio Spurs, van ser els guanyadors de cadascuna de les categories. Joaquin Fernandez i Albert de la Fuente, van guanyar el concurs de triples i Jose Luna, el d’esmaixades. Els guanyadors de cada categoria, es van endur entrades per un partit de la Lliga Endesa i diferents obsequis.

L’esdeveniment va ser tot un èxit. Tot, gràcies a les famílies que van romandre al pavelló durant el dia i sobre tot als participants. Sense vosaltres no hagués estat possible.

Us esperem en la propera edició. Fins l’estiu!

Robert Marcillas Ronda

Fotografia: Robert Marcillas Ronda

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.