NOU ÈXIT DEL BÀSQUET BASE TARONJA

EL CADET FEMENÍ BRILLANT SUBCAMPIÓ TERRITORIAL.

El cadet femení, també jugava la final a quatre territorial, de la categoria aquest passat cap de setmana, després d’acabar en segon lloc la segona fase de la lliga, una fase final que es disputava al pavelló del Serrallo de Tarragona.

Dissabte les taronges, jugaven la segona semifinal, en un partit molt seriós de les vendrellenques, superaven per 53-37 al Valls i es classificaven per la final que es disputava per la tarda. En la primera semifinal, el Manyanet Reus Verd guanyava per 57-36 al Morell.

A la final, disputada dissabte per la tarda, les nostres jugadores  van cedir per 51-21 davant el Manyanet Reus Verd, un equip que arribava invicte,  que es va mostrar superior, davant un Vendrell molt lluitador que no es va rendir fins al final. Felicitats per la brillant temporada realitzada i pel subcampionat territorial aconseguit.

cadet

 

EL PREINFANTIL MASCULÍ PERD L’ELIMINATÒRIA D’ACCÉS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA.

Després de quedar subcampió territorial, el preinfantil masculí disputava aquest passat dissabte l’eliminatòria per accedir al campionat de Catalunya davant el representant de Lleida.

El partit es va disputar a Montblanc i els vendrellencs s’enfrontaven al Força Lleida. Els taronges van començar dominant 28-20 al tercer quart i malgrat que al descans el seu rival capgirava el marcador 37-40, estaven en disposició de lluitar per la victòria.

A la represa, els lleidatans van agafar la iniciativa, amb un ritme de joc més alt, davant un Vendrell que lluitava cada pilota, al final del sisè quart el lluminós marcava un 49-63, que posava el partit molt complicat.

Al final, els taronges perdien per 93-68 i quedaven fora del campionat de Catalunya.

Cal destacar la gran temporada del nostre equip, amb un subcampionat territorial i quedant-se a les portes de disputar el campionat de Catalunya.  Moltes Felicitats per la gran feina feta.

pre

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.