VICTÒRIA I CLASSIFICACIÓ DEL SÈNIOR FEMENÍ

El sènior femení va guanyar en un emocionant partit 81-82 a la tercera prorroga i es va classificar per a poder seguir lluitant pel campionat. El Vendrell necessitava una victòria al complicat camp de la Pobla de Montornès per poder passar al següent grup. Era una autèntica final, tercer contra quart classificat, qui guanyava aconseguia passar.
El partit arribava en un bon moment pel conjunt taronja que portava dues victòries en els partits que havien servit per arribar a l’últim partit de la fase de grups depenent de si mateix.

El primer quart els dos equips van mostrar els seus punts forts i l’equip de Marc Naval i Xavi Jané va aconseguir un avantatge de 9 punts (10-19). El segon quart va ser totalment diferent i les locals van aconseguir capgirar el marcador i situar-se 10 punts per davant, arribant així, el Vendrell amb un desavantatge de 7 punts a la mitja part.El tercer quart les taronges van aconseguir apropar-se al marcador.
Durant la resta de partit aquesta va ser la dinàmica, constants alternances al marcador. Cap del dos equips aconseguia un clar avantatge. El partit era d’una igualtat constant i també de molts nervis ja que es tractava d’una autèntica final.

Judit Ortoll

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Equips, jugadors i jugadores i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.