Concurs fotogràfic AB Vendrell

Aquest any, l’Associació de Bàsquet Vendrell, organitzarà un concurs de fotografia, així que ja saps, agafa la càmera i apunta’t-hi!

BASES DEL CONCURS

-Participants: Jugadors i relacionats a l’Associació de bàsquet Vendrell.

-Tema: Qualsevol estil fotogràfic, sempre que estigui relacionada amb el bàsquet i hi aparegui el color taronja, en més o en menys proporció

-Obres: Es poden presentar un màxim de dues obres per autor, no presentades ni premiades en altres concursos.

-Tècnica: Qualsevol tècnica fotogràfica.

-Presentació: La mida de la imatge serà com a mínim de 18×24 cm, en sentit vertical –plantades- o muntades en un suport rígid, com pot ser una cartolina, de 40×50 cm i d’un gruix màxim de 3mm.

-Identificació: Al dors de cada obra hi haurà de constar el títol d’aquesta, i apart, en un sobre, hi haurà el nom i cognoms del participant, el títol de l’obra, el telèfon del autor/a i també una fotocòpia del DNI d’aquest/a.

-Inscripció: El dret d’inscripció és gratuït.

-Tramesa: Les obres cal presentar-les a Fotografia Güixens o als delegats de cadascun dels equips.

LLIURAMENT D’OBRES

Les Obres s’hauran de lliurar a Fotografia Güixens del Vendrell abans del 1 d’abril, o si no a un dels delegats del club.

CALENDARI

Termini d’admissió: 1 d’abril
Veredicte: 8 d’abril
Exposició d’obres: Des de el dia 13 d’abril fins al final de la temporada.
Lliurament de Premis: Partit Copa 13 d’abril.
Devolució d’obres no premiades: FI de temporada

PREMIS

Hi haurà 3 classificats, on depenent de la posició aconseguirà: unes entrades per un partit de la Lliga Endesa d’aquesta temporada, unes entrades al OCINE del Vendrell o Merxandatge del club!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats socials i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.