L’AP DENTAL VENDRELL ES DESFÀ DE L’HORTA DESPRÉS D’UN INICI DUBITATIU.

Els vendrellencs derroten el cuer, 87-62, en el que era la jornada Regal a Copa Catalunya.

Triomf del conjunt taronja davant el cuer, l’Horta, per 87-62, un equip que encara no coneix la victòria després d’onze jornades disputades, en un partit on els del Vendrell van anar de menys a més, remuntant un mal primer quart i acabant passant per sobre del seu rival, que es va veure impotent per respondre la superioritat dels vendrellencs en el segon temps. Després d’aquest resultat els de Miquel Àngel Gómez presenten un balanç  de 5-6 que els deixa en la desena posició a la classificació.

El partit que va ser designat jornada Regal per la federació catalana de bàsquet, en un pavelló pràcticament ple, en el que el patrocinador de la Copa Catalunya porta a terme accions i promocions durant el matx.

El partit va començar amb domini visitant que després d’un parcial de 0-8 dominava per 2-10 als quatre minuts de joc. Els locals apàtics es van veure superats per un Horta molt motivat que va sortir sense complexos i que gràcies a les ràpides transicions dominava per 12-21 al final del primer quart, davant un Vendrell que va sortir massa confiat.

En el segon període es mantenia el domini visitant 19-25, però, a partir d’aquí, dos triples consecutius d’Eloi Galofré, vuit punts en aquest tram de partit i el domini dintre la zona de JJ Miguel, provocaven un parcial de 13-2, que capgirava el marcador 32-27; al descans els del Baix Penedès mantenien la iniciativa 36-31, després d’un segon quart dominat per un clar 24-10.

A la represa, la defensa zonal dels vendrellencs va col·lapsar l’atac visitant, moment que van aprofitar Jaume Torres des del perímetre i el pivot Omar Thiam per clavar un parcial de 9-0 que donava un 45-31 als taronges a l’inici del tercer quart, un avantatge que van saber gestionar, imposant la teòrica superioritat fins al 57-44 del final del període.

Tres triples consecutius, dos d’Eloi Galofré i un de Javi Salido, a l’inici del darrer quart,  tallaven qualsevol intent de recuperació dels de Barcelona, que veien com els del Vendrell es mostraven molt superiors, anotant amb facilitat i recuperant pilotes que els donaven cistelles fàcils, 68-53 a 6.16 del final; un nou parcial de 9-0, davant un Horta entregat,  sentenciava de manera definitiva l’encontre amb el 77-53, a poc més de tres minuts de la fi. Els vendrellencs no tornaran a disputar un partit, el proper cap de setmana s’atura la competició, fins el 13 de desembre, quan visitin la complicada pista de l’Igualada.

Pel Vendrell van jugar: Sintes, Molina (6), Torres (13), Thiam (15), Rovirosa (2), Salido (15), Galofré (22), Miguel (10), Orta (2), Galán i Luna (2).

Parcials: 12-21, 24-10 (36-31), 21-13 (57-44), 30-18 (87-62).

Vendrell - Horta partit

Brillant victòria del sènior femení i nou triomf del sènior B.

El sènior femení guanyava per 60-65 a la difícil pista del Bàsquet Ribes, després d’un brillant partit, a la segona catalana femenina. Les taronges queden, ara, amb un 4-6 de balanç, a la zona mitja de la classificació.

El sènior B masculí, que juga el campionat territorial, derrotava per 68-46 al conjunt del Manyanet Reus B, victòria que els permet mantenir la segona posició del seu grup.

El júnior masculí d’interterritorial perdia per 60-73 davant l’AESE.