L’AP DENTAL VENDRELL ES DESINFLA I ACABA CEDINT A LA PISTA DEL CÍRCOL CATÒLIC.

Els vendrellencs perden per 70-54, en un partit que van de més a menys.

Derrota del conjunt taronja en el desplaçament a la pista del Círcol Catòlic de Badalona, pel resultat de 70-54, en un partit que els visitants van començar dominant, però, que a partir del segon quart, es van anar diluint ofegats per la defensa dels locals. Un resultat que talla la dinàmica positiva de dos victòries consecutives que portaven els del Baix Penedès, i els deixa amb un balanç de 3-5 a la taula classificatòria.

L’encontre va començar travat i amb moltes errades per part dels dos conjunts, encara que es mantenia igualat, s’arribava amb un 9-8, després de dos triples dels visitants, als sis minuts de joc; els de Miquel Àngel Gómez, però, van tenir uns minuts d’inspiració ofensiva i després d’un nou triple del base taronja Jaume Torres, clavaven un parcial de 0-9, que els donava el domini, 9-17, a la fi del primer quart.

En el segon període, el Círcol Catòlic va sortir molt motivat i aprofitant la relaxació dels del Vendrell, empatava el marcador 20-20, després d’un parcial d’11-3, a manca de quatre minuts per arribar al descans; la dinàmica del joc canviava totalment, amb un equip badaloní molt encertat, que anotava dos triples consecutius, i aprofitava les errades dels vendrellencs en els tirs lliures. Es va arribar doncs, amb un 34-27 a l’equador del matx, després d’un nefast segon quart dels visitants, que veien com tiraven tota la feina feta en el primer parcial, després de cedir per un 25-10 en aquest segon.

A la represa, el joc va decaure, els locals mantenien la iniciativa, gràcies a l’encert en els tirs triples, tres de consecutius, per contra els taronges, s’aferraven al domini dels pivots Marc Molina i Omar Thiam, per arribar vius al tram final de partit. Un tercer quart, que es tancava amb parcial de 13-14 i que ho deixava tot obert, 47-41, de cara al parcial definitiu.

L’últim període es va iniciar amb moltes imprecisions, costava molt anotar i les defenses s’imposaven als atacs. A l’equador del quart el parcial era d’un pírric 5-4, que significava el 52-45 al marcador. S’entrava en els darrers cinc minuts, amb els vendrellencs amb opcions de lluitar pel triomf final, però, novament el perímetre del Círcol Catòlic, trencava la defensa visitant, dos triples consecutius dels de Badalona, marcaven un parcial de 10-2, que deixaven un 62-47 a dos minuts de la fi, davant un Vendrell negat en atac. Fins al final, els taronges van pressionar enviant al seu rival a la línia de personal, però, va servir de poc i la victòria es va quedar a Badalona. Dissabte, els vendrellencs rebran la visita de l’Esparreguera, rival directe, on només valdrà el triomf.

Pel Vendrell van jugar: Sintes (3), Galofré (11), Torres (9), Thiam (9), Miguel (9), Salido (2), Molina (9), Galán (2) i Rovirosa.

Parcials: 9-17, 25-10 (34-27), 13-14 (47-41), 23-13 (70-54).

Victòria del sènior femení i derrota del sènior B masculí.

El sènior femení derrotava per 66-43 al conjunt del CN Caldes, en un partit molt complet de les vendrellenques, que es van mostrar molt superiors. Les taronges, amb un 3-4 de balanç, es troben a la zona mitja de la taula.

Per la seva banda, el sènior B masculí, perdia per 66-59 a la pista del Joventut Ulldecona, en el campionat territorial.

El júnior masculí d’interterritorial, aconseguia una meritòria victòria per 68-72 a la pista del CB Tarragona.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.