GRAN DECEPCIÓ DE L’AP DENTAL VENDRELL PEL FINAL DE PARTIT DAVANT EL SESE.

Els vendrellencs dominen tot el partit, però acaben cedint 67-70 a dos segons del final.

Enorme decepció la que es va viure dissabte passat a Coma-ruga, després de la derrota per 67-70, del conjunt taronja davant el SESE. Els del Vendrell van dominar durant tot el partit davant un rival directe, portant la iniciativa en el joc i el marcador, però, un seguit de despropòsits en el tram final, va permetre als visitants tenir l’oportunitat de llançar un triple, a manca de dos segons, amb 67-65, que no van desaprofitar. Aquesta canasta, significava la derrota dels locals, en l’única avantatge en el lluminós que van tenir els barcelonins en tot el matx.

Els d’Anna Busquet continuen catorzens a la taula, en zona de promoció, però, amb la permanència directe casi impossible a manca de cinc jornades i amb l’objectiu a partir d’ara d’evitar el descens directe, que es troba a un partit que són dos, per l’average, de diferència.

El partit va començar amb un conjunt del Baix Penedès molt concentrat, conscient que la victòria no es podia escapar, marcant un 7-0 d’inici que donava confiança i que s’ampliava al 19-8, amb un Alan Crabtree molt actiu, a tres minuts de tancar el primer quart, al qual s’arribava amb un 19-10 amb un SESE que tenia molts problemes per anotar.

El segon període va ser més igualat, encara que els vendrellencs mantenien la iniciativa, amb ràpides transicions, davant un rival que anava a remolc, al descans 39-31.

A la represa, semblava que el taronges podien trencar el partit, una cistella de Marc Rovirosa deixava el 49-36 a 4:11 del final del període, el domini del rebot i la bona circulació en atac eren els arguments dels locals, que per contra patien massa perdues de pilota que donaven vida als de Barcelona, 56-49 al final del tercer quart.

L’últim període va ser travat. El parcial dels primers cinc minuts va ser d’1-5, els visitants van pujar el nivell defensiu i els del Vendrell van començar a tenir molts problemes per anotar, circumstància que aprofitava el SESE per acostar-se 57-55 a 7:10 del final. Cap dels dos equips va ser capaç d’anotar en els següents dos minuts i mig, errades per part dels dos conjunts, encara que els vendrellencs sempre portaven la iniciativa en el marcador. S’entrava al darrer minut amb un 64-60, amb els dos equips en bonus, el que el partit esdevingués un rosari de tirs lliures. Els taronges, però, van patir una pèrdua de pilota decisiva que donava opcions als barcelonins a 20 segons del final. Un tir lliure anotat per Alberto Bayod a manca de 6 segons, significava el 67-65; en l’últim atac, el SESE anotava un triple a 2 segons que deixava glaçat el pavelló amb el 67-68. Ja sense temps, els locals no podien anotar i veien com el seu rival sentenciava amb dos tirs lliures amb el rellotge a zero. Ara caldrà superar, en el segon partit consecutiu a Coma-ruga, el Lluïsos de Gràcia, dissabte a les sis de la tarda.

Pel Vendrell van jugar: Boada, Crabtree (21), Molina (6), Miguel (13), Estela-Thompson (5), Nieto, Cereto (5), Agustí (2), Bayod (6), Rovirosa (9) i Cuscó.

Parcials: 19-10, 20-21 (39-31), 17-18 (56-49), 11-21 (67-70).

Vendrell - SESE 01

Una victòria i una derrota pel sénior femení.

El sènior femení tenia un doble compromís aquest cap de setmana. Dissabte derrotava a Coma-ruga, per 50-42 a l’equip del Montblanc. Diumenge es desplaçaven a Cambrils per disputar un partit que tenien ajornat i que perdien per 48-43.