L’AP DENTAL VENDRELL PASSA PER SOBRE L’SFÈRIC I ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA.

Els taronges superen 93-52 el cuer, i dissabte tenen una final a la pista del Ploms.

El conjunt vendrellenc va trencar la ratxa negativa de sis derrotes consecutives que portava, superant àmpliament per 93-52 a l’Sfèric Terrassa, cuer de la classificació. Va ser un partit sense història, amb un Vendrell molt superior que va passar per sobre del seu rival. Un resultat que donarà confiança a l’equip taronja, en zona de promoció de permanència, de cara al transcendental partit de dissabte a la pista del Ploms Salle-Reus.

Els d’Anna Busquet, que tenien les baixes dels pivots Marc Molina i Alberto Bayod, van sortir molt concentrats, amb una defensa agressiva i amb tots els jugadors sumant en atac, amb Marc Rovirosa i Alan Crabtree molt actius. Ràpidament van agafar la iniciativa al marcador, davant un equip visitant que tenia molts problemes per anotar, i que veia com al final del primer quart cedia per 26-10.

A l’inici del segon període, els del Baix Penedès van arribar a superar els vint punts de diferència (33-12). El domini del rebot va ser pels taronges (41 a 21 al final del partit),  amb un JJ Miguel que va acabar amb 19 rebots capturats, que no donava segones opcions als de Terrassa, els quals no podien aturar l’allau de joc dels locals que jugaven a plaer amb ràpides transicions, arribant al descans amb un marcador de 51-29.

A la represa, un parcial inicial de 12-2 sentenciava definitivament el partit (63-31), amb un Sfèric entregat i superat que convertia en un tràmit els minuts que restaven fins al final del tercer quart (72-39).

La diferència en el marcador no va parar de créixer fins el 91-47 a dos minuts de la finalització. Gran partit de tots els jugadors vendrellencs, que ha de servir com a referent de cara als propers compromisos. Dissabte els taronges visitaran la pista del Ploms Salle-Reus, en el que serà el derbi de la demarcació, en un partit que pot marcar el futur dels vendrellencs.

Pel Vendrell van jugar: Boada (7), Crabtree (29), Miguel (16), Cuscó (7), Rovirosa (16), Nieto (2), Cereto (9), Agustí (5) i Estela-Thompson (2).

Parcials: 26-10, 25-19 (51-29), 21-10 (72-39), 21-13 (93-52).

El sènior femení ajornava el seu partit.

El sènior femení que tenia que jugar a la pista del Cambrils aquesta jornada, va ajornar el partit, un encontre que finalment es jugarà el dia 30 de Març.