L’AP DENTAL VENDRELL COMPETEIX, PERÒ, ACABA CEDINT EN UN MAL FINAL.

Els vendrellencs perden 80-71 a la pista del Ramon Llull i dissabte no poden fallar.

Un Vendrell molt millorat va perdre per 80-71 a la pista del Ramon Llull, en un partit, on els visitants van arribar per davant en el marcador al tram final. L’encert en els minuts decisius dels locals, va privar als taronges de la victòria. Els vendrellencs continuen en zona de promoció de permanència, després d’aquest resultat.

En els taronges va debutar el base Fernando Boada, cedit pel CBT fins a final de temporada. Els del Baix Penedès tenien la baixa per aquest partit del pivot JJ Miguel i van veure com Marc Molina es lesionava en els primers minuts, deixant al seu equip en inferioritat en el joc interior; en un primer quart de domini del Ramon Llull, molt encertats davant la defensa visitant, que es tancava un 26-15.

En el segon període, els d’Anna Busquet van pressionar més en defensa i van començar a collar l’atac dels barcelonins. Recuperacions de pilota i ràpides transicions, donaven un parcial d’1-10, passant del 30-19 al 31-29, que donava pas al 36-33 del descans, després d’un 10-18 en el quart.

A la represa, els de Barcelona tornaven a estirar el marcador fins al 51-44, amb el base local Gerard Hernández molt encertat (quatre triples en aquest quart). Els vendrellencs van replicar amb tres triples consecutius, dos d’Alejandro Cereto i un de Marc Rovirosa, col·locant un parcial de 4-13 que capgirava 55-57 el marcador, a manca del darrer quart.

L’últim període va estar molt igualat, amb un Vendrell molt millorat respecte a anteriors partits, que arribava al tram final amb opcions de victòria, i més després de set punts consecutius del pivot taronja Alberto Bayod, que suposaven un 66-69 a quatre minuts de la fi.

Els vendrellencs van tenir dos atacs per incrementar aquesta renda, però, no els van aprofitar i el Ramon Llull va clavar dos triples que deixaven un 74-70 a un minut i mig. En el darrer minut, els visitants van errar els seus llançaments i els locals van acabar de sentenciar des de la línea de tir lliure. Dissabte, els taronges rebran la visita del cuer Sfèric Terrassa, un partit que ha de servir per tallar la dinàmica negativa.

Pel Vendrell van jugar: Boada (5), Crabtree (13), Cereto (8), Bayod (20), Rovirosa (15), Nieto (2), Agustí (2), Molina (4), Estela-Thompson i Cuscó.

Parcials: 26-15, 10-18 (36-33), 22-24 (58-57), 22-14 (80-71).

Victòria del sènior femení.

El sènior femení derrotava per 57-35 al conjunt de l’AAEET Valls, un rival directe a la classificació. Les taronges van jugar un dels millors partits de la temporada.