DESFETA DE L’AP DENTAL VENDRELL, EN UN PARTIT PER OBLIDAR.

Els vendrellencs han de trencar la dinàmica negativa dissabte davant el Castellar.

Mal partit del conjunt taronja, que va caure derrotat per 75-51 a la pista d’un rival directe, el Sant Pere Terrassa, en el que era el primer partit de la segona volta, i que  deixa a l’equip en una situació molt compromesa, catorzens a la classificació  amb un balanç de 5-11 a la classificació.

Els del Baix Penedès, van competir durant el primer temps, però, una nefasta segona part, els va condemnar a la derrota. Els d’Anna Busquet acumulen quatre derrotes consecutives, tres a domicili, i necessiten trencar la dinàmica negativa dissabte, derrotant a l’equip del Castellar a Coma-ruga.

El partit va començar amb un Vendrell donant moltes facilitats en defensa, que els locals van aprofitar, col·locant el marcador en un 14-5 als 7 minuts. Finalment, un primer quart de domini del Sant Pere, va fer que el resultat de la primera part fos de 18-10.

L’inici del segon període va ser favorable als vendrellencs. La millora defensiva (els locals van estar cinc minuts sense anotar) i els punts de Marc Rovirosa i Josep Agustí, donaven un parcial de 0-9, que capgiraven 18-19 la dinàmica del partit. A partir d’aquí, el joc es va igualar, amb intercanvi de cistelles, que deixaven el marcador en un 31-28 al descans.

A la represa, els del Vallès Occidental, tornaven ha agafar la iniciativa, encertats en els llançaments de tres punts i dominant el rebot, van superar un conjunt taronja, que no trobava la fórmula per trencar la defensa dels de Terrassa. En un tercer quart per oblidar, i després d’un parcial de 18-7, el marcador era de 49-35, a manca de l’últim quart.

S’esperava la reacció dels vendrellencs, en el darrer període, però, malauradament, va succeir tot el contrari. Tres triples consecutius dels terrassencs, davant la fluixa defensa visitant, sentenciaven el partit, 59-37 a set minuts del final. Els darrers minuts van ser de tràmit amb tot decidit. Cal oblidar aquest partit i centrar-se en derrotar al Castellar, aquest proper dissabte a Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Nieto (1), Crabtree (5), Bayod (11), Miguel (10), Estela-Thompson, Cereto (4), Agustí (12), Molina (4), Cazorla, Rovirosa (4), Ortega i Cuscó.

Parcials: 18-10, 13-18 (31-28), 18-7 (49-35), 26-16 (75-51).

Victòria del sènior femení a la pista d’un rival directe.

El sènior femení va guanyar per 52-57 a la pista de La Selva, un rival directe a la classificació. En un partit molt igualat, el parcial de l’últim quart, 12-22, va resultar definitiu, perquè les taronges s’emportessin el triomf.