L’AP DENTAL VENDRELL PERD 78-81 DAVANT L’IGUALADA, EN UN FINAL AJUSTAT

Els vendrellencs van fallar un triple, en l’últim atac, que els hauria donat la pròrroga.

Derrota del conjunt vendrellenc (78-81 davant l’Igualada), en el primer partit de l’any, en un partit on els locals van portar la iniciativa durant molts minuts, superant al cinquè classificat, però que, en un final a cara o creu, van pagar amb una derrota les moltes pilotes perdudes i un arbitratge rigorós. La derrota de dissabte passat, combinada amb els resultats de la jornada, col·loca als d’Anna Busquet, en la dotzena posició, en zona de promoció de permanència.

El partit va començar amb un Alan Crabtree molt encertat (dos triples consecutius i nou punts anotats en els primers minuts), que donaven la iniciativa als del Vendrell, 17-11 a la fi del primer quart. En el segon període, un parcial de 2-11, permetia als visitants capgirar el marcador fins al 19-22, aprofitant les pilotes perdudes dels vendrellencs. L’encert a la zona del pivot Alberto Bayod va permetre que els del Baix Penedès, dominessin 35-34 al descans.

A la represa, el partit va continuar molt igualat, amb avantatges mínims per uns i altres; els taronges buscaven la millor opció en atac amb una bona circulació de pilota, que permetia trencar la defensa del rival. Per la seva banda l’Igualada responia anotant des del triple, per deixar un 58-60 a la fi del tercer quart.

El darrer període va ser molt emocionant i disputat, amb el marcador molt igualat. Els de l’Anoia van agafar la iniciativa, aprofitant ràpides transicions (66-72 a manca de cinc minuts). Cinc punts consecutius de Marc Rovirosa i un triple d’Alberto Bayod, tornaven la igualtat a manca de tres minuts, amb un resultat de 74-74. Així doncs, es va entrar en les darreres possessions amb tot per decidir, amb un resultat de 76-79 a manca de 20 segons. Una cistella del vendrellenc JJ Miguel deixava el marcador en un 78-79, fet que van aprofitar els taronges per fer una falta i aturar el rellotge, però, els igualadins van anotar els dos tirs lliures, col·locant el marcador en un 78-81. Restaven 11 segons per intentar anotar un triple que forcés la pròrroga, però malauradament, el llançament del conjunt taronja no va entrar i la victòria es va escapar. Bona imatge davant d’un dels equips potents de la competició. Diumenge, els vendrellencs tancaran la primera volta del campionat a la pista del Barberà.

Pel Vendrell van jugar: Nieto, Crabtree (23), Bayod (13), Miguel (13), Estela-Thompson (7), Cereto (5), Agustí, Molina (8), Rovirosa (9), Cazorla i Cuscó.

Parcials: 17-11, 18-23 (35-34), 23-26 (58-60), 20-21 (78-81).

Vendrell - Igualada 01

Victòria del sènior femení a la pista d’un rival directe.

El sènior femení guanyava a la pista del Manyanet Reus B per 51-56, un rival directe, en un bon partit de les noies de Xavi Jané. Malgrat disposar de només sis jugadores sèniors i tres júniors, l’equip taronja es va emportar una victòria molt valuosa.