L’AP DENTAL VENDRELL TANCA L’ANY AMB UNA DERROTA A LA PISTA DE L’ANDORRA B

Els vendrellencs marxen de vacances, fora dels llocs de promoció de permanència.

Derrota del conjunt taronja a la pista de l’Andorra B, pel resultat de 82-72, en un partit que es va mantenir igualat durant el primer temps, i que es va a començar a decantar a favor dels locals en un tercer quart, on els d’Anna Busquet es van veure superats per l’encert ofensiu dels andorrans. Ara la competició s’atura per les festes nadalenques i els del Baix Penedès es mantenen desens, fora dels llocs de promoció de permanència gràcies al bàsquet average general, amb un balanç de 5-8, el mateix que tenen el Sant Pere Terrassa, el Lluïsos de Gràcia i el Barberà, equips en zona de promoció.

El partit va començar igualat i amb molta intensitat sobre la pista (15-13 a dos minuts d’acabar el primer quart), moment en que els locals van fer un parcial de 6-0 que deixava un 21-13 al final del primer quart.

En el segon període, l’equip del Principat, aprofitant ràpides transicions, es distanciava en el marcador amb un 32-24 a falta de tres minuts del descans; els vendrellencs, dominant el rebot (amb un JJ Miguel que va capturar 18) i amb els triples de Josep Agustí i Alberto Bayod, retallaven fins un 36-35 a pocs segons del descans, al qual s’arribava amb un 40-35 al marcador.

A la represa, es va veure un Andorra molt encertat ofensivament i amb el pivot local Cinto Gabriel superant la defensa dels vendrellencs, els quals patien per aturar la producció del rival; per contra, els taronges es van encallar en atac (quatre punts en cinc minuts) perdent pilotes, circumstància que va aprofitar l’equip andorrà per fer un parcial de 8-0, passant del 45-39 al 53-39 a l’equador d’aquest tercer quart.

A partir d’aquí, els visitants van millorar l’anotació, però la iniciativa la portaven els locals, que dominaven 70-55 a la fi del tercer període.

En l’últim quart, els vendrellencs van intentar acostar-se en el marcador pressionant en defensa. L’Andorra va saber jugar amb el marcador i a manca de cinc minuts pel final dominava per 78-62, un resultat que sentenciava el partit. Els visitants, no es van donar per vençuts i van contestar amb un parcial de 0-7 que els acostava amb un 78-69 a dos minuts del final, malauradament, la remuntada no va tenir continuïtat i la victòria es va quedar a terres andorranes.

El proper partit dels vendrellencs serà l’11 de gener, quan l’Igualada visiti el pavelló de Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Nieto (3), Crabtree (19), Molina (6), Miguel (14), Estela-Thompson (4), Agustí (12), Bayod (12), Rovirosa (2), Oretga i Cuscó.

Parcials: 21-13, 19-22 (40-35), 30-20 (70-55), 12-17 (82-72).

El sènior femení va ajornar el partit que tenia que jugar davant el Valls. El següent compromís serà després de festes davant el Manyanet Reus B.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.