L’AP DENTAL VENDRELL JUGA AL SEU MILLOR NIVELL PER SUPERAR AMB SOLVÈNCIA AL JAC SANTS.

El triomf per 98-90 manté als d’Anna Busquet fora dels llocs compromesos de la taula.

Els vendrellencs van tornar ha agafar el camí de les victòries, després de superar per 98-90 la visita del tercer classificat, l’equip del JAC Sants, en un gran partit on l’AB Vendrell va arribar a dominar per 24 punts de diferència, jugant al seu millor nivell. Els taronges van sumar un triomf de prestigi, que els manté amb un balanç de 5-7, fora dels llocs de promoció de permanència i agafen aire davant la complicada visita a la pista de l’Andorra, que serà el darrer partit de l’any.

Els locals van sortir molt concentrats i ràpidament van agafar les primeres diferencies. Després d’un 5-4, dos triples consecutius anotats per Alan Crabtree i els punts dintre la zona de Marc Molina (va acabar amb 17 punts i 7 rebots), propiciaven un parcial de 14-0, i per tant, un marcador de 19-4 favorable als vendrellencs als sis minuts de joc, que aprofitaven per dominar 24-16, després d’una petita reacció visitant, el marcador,  a la fi del primer quart.

El segon període va començar amb dos triples consecutius dels pivots vendrellencs Alberto Bayod i JJ Miguel, 21 punts i 15 rebots, que tallaven qualsevol intent de remuntada del JAC Sants, 30-18 als dos minuts. Els del Baix Penedès, jugaven a plaer amb una bona circulació de pilota, trobant sempre la millor opció en atac, tot i la millora de prestacions dels de Barcelona (al descans 45-37 pels taronges).

A la represa els del Vendrell continuaven portant la iniciativa, i a l’equador del quart, un parcial de 10-0 deixava l’avantatge en els vint punts 66-46, que els locals mantenien 70-50, a la fi d’aquest tercer quart.

A l’inici del darrer període, la diferència va pujar fins un 78-54 a 8:13 del final, amb Marc Rovirosa i Jordi Nieto com a destacats, que semblava sentenciar el partit de manera definitiva; però, els vendrellencs es van relaxar i els visitants, amb una pressió a tota la pista, van començar a recuperar pilotes, clavant un parcial de 0-12 que retallava el lluminós a un 78-66 a 4.30 del final.

Una falta personal protestada pels de Sants, va significar dos tècniques en contra, que els locals aprofitaven, amb els tirs lliures,  per sentenciar 82-66, a manca de 3:46 pel final del matx. Fins al final, el partit es va convertir en un rosari de tirs lliures que van certificar el triomf dels vendrellencs en un gran partit. El proper 14 de desembre els taronges visitaran la pista de l’Andorra B, en el que serà l’últim partit de l’any.

Pel Vendrell van jugar: Nieto (5), Crabtree (21), Molina (17), Miguel (21), Rovirosa (19), Agustí (4), Bayod (11), Cazorla, Estela-Thompson, Ortega i Cuscó.

Parcials: 24-16, 21-21, (45-37), 25-13 (70-50), 28-40 (98-90).

Victòria del sènior femení a la pista del Claret.

El sènior femení, guanyava per un clar 36-58 a la pista del Claret de Valls, en un partit on les vendrellenques només disposaven de set jugadores sèniors. Les de Xavi Jané van ser molt superiors, destacant l’actuació de la jugadora Sara Riba que va anotar 31 punts.