UN NEFAST TERCER QUART CONDEMNA L’AP DENTAL VENDRELL A LA PISTA DEL LLUÏSOS DE GRÀCIA.

Els vendrellencs cauen per 72-61, a l’encaixar un 22-5 després del descans.

Els taronges visitaven la difícil pista del Lluïsos de Gràcia, rival directe a la classificació, i fins al descans van portar la iniciativa al marcador i al joc, controlant al rival. Malauradament, després del descans tot va canviar; els vendrellencs van encaixar un parcial de 22-5, en el tercer període,  que va tirar per terra tota la feina feta fins al moment i que els va deixar sense possibilitats de victòria. Ara els d’Anna Busquet, amb un balanç de 4-7, empatats amb tres equips més, continuen fora dels llocs de promoció de permanència, gràcies al bàsquet average general, però, hauran de guanyar al JAC Sants dissabte que vé, per no caure als llocs compromesos de la taula.

El partit va començar amb un Vendrell que portava la iniciativa, els tres triples anotats pels visitants i els punts dels pivots JJ Miguel i Alberto Bayod, contrarestaven l’encert del Lluïsos en el triple (3/4 en aquest primer quart), que acabava amb un 19-21 favorable a l’equip taronja.

En el segon període el joc es va travar, la zona defensiva dels del Baix Penedès dificultava l’atac dels locals, que veien com els vendrellencs arribaven al descans 33-36 amb el partit controlat. A la represa, però, es va veure un altre Vendrell, tou en defensa i sense actitud, els taronges es van mostrar molt erràtics en atac, amb llançaments precipitats i pèrdues de pilota, que eren aprofitades pels de Gràcia per anotar amb ràpides transicions que trencaven una vegada i un altre la defensa visitant, que significaven un parcial de 22-5 en aquest tercer quart, on els vendrellencs no hi van ser, que capgirava 55-41 la dinàmica del matx, al final del mateix.

En l’últim període, els visitants van recuperar l’orgull, i van intentar amb una defensa més agressiva retallar el marcador (58-47 a vuit minuts de la fi), però, el conjunt de Barcelona, crescut per la necessitat de victòria, encadenava tres triples, que suposaven un nou parcial de 12-2 que trencava definitivament el partit, amb el 70-49 a tres minuts i mig, que els del Vendrell retallaven amb un parcial final de 2-12 en el definitiu 72-61. Dissabte visitarà Coma-ruga, el tercer classificat, l’equip del JAC Sants.

Pel Vendrell van jugar: Nieto (1), Crabtree (14), Miguel (13), Cuscó (2), Rovirosa (4), Agustí (9), Molina (4), Bayod (12), Cazorla (2), Estela-Thompson i Ortega.

Parcials: 19-21, 14-15 (33-36), 22-5 (55-41), 17-20 (72-61).

Derrota del sènior femení davant el Vila-seca.

El sènior femení perdia per 38-58 davant el conjunt del Vila-seca, un rival directe de les taronges, en un mal partit de les vendrellenques, que no van poder aturar l’encert de les visitants.