ELS TRIPLES GUIEN L’AP DENTAL VENDRELL CAP A LA PRIMERA VICTÒRIA.

Els taronges superen 74-89 l’Sferic Terrassa amb un Alan Crabtree excepcional.

Primera victoria de la temporada pel conjunt vendrellenc, després de superar a domicili a l’Sferic Terrassa per 74-89, en un recital ofensiu dels visistants, 13 triples anotats, que els va guiar cap al triomf. Els taronges van dominar tot el partit, mostrant-se molt superiors al seu rival, de la mà d’un Alan Crabtree en estat de gràcia, 38 punts amb 8 triples anotats, que va ser un malson per la defensa local. Aquest resultat donarà confiança als d’Anna Busquet de cara als propers partits.

S’enfrontaven dos equips que encara no coneixien la victòria després de tres jornades disputades, i ràpidament es va veure un Vendrell molt motivat. Després d’un 7-6 als dos minuts, la superioritat dels pivots vendrellencs JJ Miguel i Aberto Bayod, l’encert en els triples (quatre anotats en aquets primers minuts), van provocar un parcial de 2-15, que deixaven un 9-24 a les acaballes d’aquest primer quart, amb un conjunt vendrellenc que jugava a plaer.

Dos triples anotats per Alan Crabtree i Xavi Cazorla a l’inici del segon període, posaven el 13-30 al marcador; els de Terrassa, però, van reaccionar i amb un parcial de 12-0 es tornaven ha enganxar al partit. Novament dos triples consecutius del protagonista del matx, servien per distanciar als visitants amb un 25-41,  a dos minuts del descans, que s’arribaria amb un 37-44 al lluminós. A la represa, els del Baix Penedès mantenien la iniciativa, sense deixar que l’equip de l’Sferic s’acostés i amb la dupla Crabtree-Bayod portant el pes anotador dels seus, a la fi del tercer quart 54-63.

L’últim quart va començar amb un triple dels del Vallès Occidental, encara que Marc Rovirosa va contestar amb un altre 57-67, la pressió defensiva dels locals els va acostar fins un 61-67 a cinc minuts del final; els vendrellencs, però, no estaven disposats a llençar tota la feina feta fins al moment i amb un nou parcial de 2-11, sentenciaven el partit amb el 63-78 a tres minuts de la fi. Partit molt complet dels taronges, que els ha de servir de punt d’inflexió, de cara a propers compromissos.

Pel Vendrell van jugar: Nieto (2), Crabtree (38), Bayod (15), Miguel (15), Estela-Thompson, Ortega, Agustí, Molina (7), Cazorla (5), Cuscó (1) i Rovirosa (6).

Parcials: 13-24, 24-20 (37-44), 17-19 (54-63), 20-26 (74-89).

Victòria del sènior femení.

El sènior femení, aconseguia la segona victòria consecutiva, a la tercera catalana, al superar per 65-37 al conjunt del Cambrils. En un partit, on les taronges van ser molt superiors al seu rival.