L’AP DENTAL VENDRELL COMENÇA LA TEMPORADA AMB UNA DERROTA

Els vendrellencs fan un mal partit i cauen per 64-70 davant el Sant Pere Terrassa.

El conjunt taronja va iniciar la temporada amb una derrota a Coma-ruga, davant l’equip del St. Pere Terrassa, que debutava a la categoria. Els del Baix Penedès mai es van trobar còmodes amb el plantejament defensiu del seu rival i van fer un mal partit, amb un pobre percentatge en el llançament a cistella i poc protagonisme dels pivots.

L’encontre va començar molt travat, errades per part dels dos equips (es notava que era el primer partit del curs) i una defensa visitant molt pressionant, tot i així, la brega del pivot Marc Molina mantenia el marcador 14-13 a la fi del primer quart.  Al segon període, el matx es va mantenir molt igualat, amb una baixa anotació que deixava un 26-27 al descans. A la represa, el conjunt del St. Pere va sortir amb una marxa més, aconseguint un parcial de 6-20, davant un equip local desencertat. El tercer quart es tancaria amb un 43-54 al marcador.

En l’últim període, els d’Anna Busquet es van posar a defensar amb més intensitat, i després d’un 53-62 a 6:48 del final, un parcial 11-4 favorable als taronges deixava un ajustat 64-66 a 1:06 de la fi. Els egarencs van anotar en la següent possessió (64-68) a 35 segons. Malauradament, el triple intentat pels locals per acostar-se a un punt no va entrar i els visitants van sentenciar el resultat definitiu des del tir lliure.

Pel Vendrell van jugar: Nieto (3), Crabtree (8), Molina (12), Miguel (9), Agustí (4), Bayod (6), Cazorla (13), Estela-Thompson, Ortega i Cuscó.

Parcials: 14-13, 12-14 (26-27), 17-27 (43-54), 21-16 (64-70).

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.