CRÒNICA SETMANAL DELS EQUIPS DE L’A.B. VENDRELL

EL SÈNIOR FEMENÍ DE L’AB VENDRELL JUGARÀ LA PROMOCIÓ DE PERMANÈNCIA AMB EL FACTOR PISTA EN CONTRA.

El sènior femení tancava la lliga regular amb una derrota, per 56-48 a la pista del Pallejà. Les taronges tanquen la competició amb un balanç de 10-20, en tretzena posició, que les condemna a jugar la promoció de permanència a segona catalana.

Una promoció que les enfrontarà al Torrefarrera, amb el factor pista en contra i al millor de tres partits. El primer partit de la sèrie, es jugarà el proper diumenge a terres lleidatanes.

Sènior Femení 15-16

EL SÈNIOR B MASCULÍ PERD EL PRIMER PARTIT DE LA PROMOCIÓ DE PERMANÈNCIA.

El sènior B masculí perdia el primer partit del play-out de permanència a tercera catalana, a la pista del Sant Pere Terrassa B, per 82-61, en un mal partit dels vendrellencs.

Dissabte, a Coma-ruga, els taronges jugaran el segon partit de la sèrie i estan obligats a guanyar per forçar el tercer i definitiu partit, en cas de derrota, perdrien la categoria i baixarien al campionat territorial.

sNIOR

EL MINI NEGRE ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA.

El mini negre superava per 65-15 al Sant Boi B i amb aquest resultat es proclamava campió de lliga, del grup 6. Els vendrellencs han acabat aquesta segona fase amb un balanç de 10-2, que els hi ha donat el primer lloc final.

MINI

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.